Megjelent a Hardspace: Shipbreaker

  • Írta: gorien
  • 2022. május 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A LYNX várja a rettenhetetlen űrhajóbontókat a Hardspace: Shipbreakerben. Kétévnyi early access után a teljes változat is elstartolt, amelyben már egy teljes történettel, új hajótípusokkal és egy versenymóddal is találkozunk.

A Blackbird Interactive két évvel ezelőtt mutatta meg először űrbéli sandboxát, amely hamar utat talált a Steam Early Accessbe is – ezzel a korai változattal mi is tettünk egy próbát. A csapat egy hónapja jelezte, hogy végére értek az eltervezett munkáknak, és késznek nyilvánítják a Hardspace: Shipbreakert, ami így tegnap meg is jelent.

A korai változat indulása óta kaptunk új hajútípusokat, vadonatúj veszélyekkel találkozhattunk, teljessé vált a háromfelvonásos történet is, illetve bekerült a R.A.C.E. játékmód is, amelyben időre kell teljesítenünk, ügyességünket pedig összemérhetjük a többi játékosokéval. Hogy pontosan hogyan fejlődött a játék, arra az alábbi videó emlékeztet:

A Hardspace: Shipbreaker ugyan egyelőre csak PC-n érhető el (és a PC Game Passben is megtaláljuk), de tervben van xboxos és playstationös változat is belőle.

1.
1.
Ganzer
Nice, vihar után behúzom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...