Ezen a héten BioShock-kollekcióval készült az Epic Games Store

  • Írta: gorien
  • 2022. május 26.
  • Akció
Link másolása
Az Epic Games Store nagy nyári vásárának második hete is megkezdődött. A Borderlands 3-at a BioShock: The Collection váltja, amellyel egyszerre három játékot is megszerezhetünk.

A múlt héten megkezdte nyári nagy akciózását az Epic Games Store, aminek köszönhetően négy héten át csak csütörtökönként leplezik le az aktuális ajándékjátékokat. Cserébe az Epic igyekszik a szokásosnál nagyobb dobásokkal készülni: az előző héten a Borderlands 3-at adták ingyen, most pedig a 2016-ban megjelent BioShock: The Collection került sorra.

A kollekcióban mindhárom BioShock-játékot megtaláljuk, méghozzá megszépített változatban, így Rapture-től Columbián át a két Burial at Sea-epizódon keresztül vissza Rapture-ig az egész történetet átélhetjük.

A jövő heti ajándék tárgya ezúttal is rejtély, de természetesen arról is beszámolunk nektek a következő csütörtökön ugyanekkor, ugyanitt.

3.
3.
hedzsooo
Nem gyenge, akadnak azert neha nagyon jo ereszteseik, raadasul INGYEN, ajandekba! :)

Mennyi ideje is dobaloznak jatekokkal nekunk, kb. 2 es fel, vagy 3 eve kezdtek el???

Ahhoz kepest tovabbra sem sokszor probalnak megdobni mar korabban is ajandekba adott cimekkel, tovabbra is van boven ujdonsag az ingyenesen osztogatott jatekaik kozott! :)
2.
2.
cyberstaker
Kitoltam az egész collectiont, xbox360 on, ps4 en, és ps5 ön is. Elég volt? Dehogy! Most majd gépen is kitolom :D Mászterpísz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...