A Borderlands 3-at adja most ingyen az Epic Games Store

  • Írta: gorien
  • 2022. május 19.
  • Akció
Link másolása
Kezdődik az Epic Games Store nagy nyári vására, és ehhez igazodva az akció mind a négy hetén egy-egy nagyobb játék lesz az ajándék. Az első a sorban a Borderlands 3.

Az Epic Games Store a múlt héten nem árulta el, milyen ajándékjátékkal készül erre a hétre, és jó okkal: a mai nappal kezdetét veszi az éves nyári megavásár, és június 16-ig minden héten egy-egy nagyobb, meglepetésnek szánt címmel készülnek. Az első meglepetés a Borderlands 3, amelyben egyébként épp nemrég lett teljes a cross-play, úgyhogy itt az alkalom, hogy csatlakozzunk konzolos barátaink játékához.

A jövő heti ingyenjáték természetesen rejtély, de addig is szét lehet nézni az áruházban, ahol 1600 címet érintenek a leárazások. Minden Epic-felhasználó kap egy 25 százalékos kupont is, amelyet 15 dollár fölötti vásárlásnál használhat fel, már amennyiben játékot, és nem DLC-t vagy játékbéli extrát vesz – és rögtön a felhasználása után kap egy másik kupont is.

5.
5.
crytek
#4: 18 ezres volt max addig amit nem bunlezták onnantól értéktelen :)
4.
4.
logic5
#1: Hagyjad már magad ember. A legszánalmasabb figura vagy az oldalon. MINDENKI TUDJA! Menj, és hirdesd az igét a leet-en! Oda való vagy! Egy majdnem 18000-es játékot ingyen adni tré, belátom...
3.
3.
crytek
#2: Segítség ,mihez? Mert van saját véleményem valamiről?

Ki mondta hogy nem érdekelnek? Ezt te találtad ki megint..szóval a bajok nálad vannak. Engem mindig is érdekel mikre égeti a pénzt ez a moslék cég. Azért is kommentelem mindenhova azt amit.

Én is annyira tudtam hogy nem a cikkhez fog hozzászólni a többi komment hanem rám száll. Neked segítség kellene ,bár már túl késő ennyi év után .....
2.
2.
Perseus84
#1: Annyira tudtam h az az 1 komment ami ez alatt a hir alatt van toled lesz. Nagyon nagy gaz lehet veled ember. Ha nem erdekelnek az Epickes hirek minek nyitod meg. Ugyan azt a szoveget irod az osszes cikk ala. Nagyon nagy bajok lehetnek az elmeddel. Neked segitseg kellene, bar mar tul keso ennyi ev utan.
1.
1.
crytek
Újabb bundle szökevény ami már csak annak nincs meg akit nem is érdekel... De látom már megint kuponoznak hátha 1-2 félkegyelmű használja a szarjukat :) Pénzégető világcég...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...