Jude Law főszereplésével készül a Star Wars: Skeleton Crew

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Hivatalosan is bemutatkozott az új generációs Pókember-filmeket jegyző Jon Watts Star Wars-sorozata. A Star Wars: Skeleton Crew jövőre érkezik, méghozzá Jude Law főszereplésével.

A Star Wars Celebration apropóján hivatalosan is bemutatkozott Jon Watts sokat pletykált Star Wars-sorozata, amely a Star Wars: Skeleton Crew címet kapta, és jövőre landol a Disney+ kínálatában.

A Skeleton Crew sztárja Jude Law lesz, rajta kívül pedig "gyerekek" kapják a főszerepet, ami nem csoda, ugyanis a sorozat egy felnövéstörténetet mesél el. Watts mellé íróként érkezik Chris Ford, aki már a Pókember: Hazatérésnél is besegített a rendezőnek, míg a produceri székben Jon Favreau és Dave Filoni csücsül. Filoni a rendezvényen leszögezte, hogy a Skeleton Crew "annyira szól gyerekeknek, mint amennyire A klónok háborúja is"; az animációs sorozat nagy népszerűségnek örvend a hardcore Star Wars-rajongók körében, és nagy hatással volt például a The Mandalorianra is.

A korábbi pletykák alapján egyébként a Skeleton Crew a High Republic-érában játszódik, és egy Stranger Things-szerű sztori lesz.

Sűrű évünk lesz Star Wars-fronton jövőre, hiszen 2023-ban rajtol a The Mandalorian harmadik évada és az Ahsoka-sorozat is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...