Scorn - egy sor rövid klip érkezett

  • Írta: szlav
  • 2022. május 28.
  • Videó
Link másolása
Jó eséllyel hivatalosan is megmutatja magát a Scorn, de addig is érkezett egy sor rövid gameplay-felvétel, amelyeken közelebbről is szemügyre vehetjük a hátborzongató horrorjáték világát.

Az Ebb Software alaposan aktivizálta magát Twitteren az elmúlt hetekben. A fejlesztőcsapat szélnek eresztett egy sor rövid klipet, amelyeken testközelből láthattuk az H.R. Giger iszonytató műveire emlékeztető világot. Szűk folyosók, biomechanikus ajtózárak, élő fegyverek és hátborzongató atmoszféra - ha kedvelitek az ilyesmit, akkor mindenképp vessetek rájuk egy pillantást! Az egyszerűség kedvéért mellékelünk egy összeállítást, így nem kell egyenként kipecáznotok a fent említett klipeket:

A Scorn idén októberben érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re. Mivel a játék kizárólag a Microsoft platformjain jelenik meg, nem lepődnénk meg, ha a játék következő nagy kedvcsinálóját június 12-én, az Xbox és a Bethesda közös műsorán, vagy a szintén aznap vetített PC Gaming Show-n mutatnák be.

5.
5.
DarkCrash
#4: Az te vagy. Én is láttam havernál a listát, de kb 3 játék érdekel belőle. Annyi játékért meg fizet a túró.
4.
4.
crytek
#3: A szar a game iparban elég tág fogalom. Nem csak itt a gk-on hanem világszinten is.
Sokan azt vallják hogy a game passban nincs jó cím. A 458db játékból számukra minden gyenge..Én meg már 2 éve csak game pass játékokat játszom és kb sosem fogok a végükre érni ,mert mindig lesz újdonság ami nekem tetszik..
556ft-os havidíj miatt akkor se mondanám le ha 2 évente kerülne bele 2 új game..
3.
3.
Őrnagy
#2: Nekem nem mindegy, milyen játék jön GP-be. Egy jó játéknak jobban örülnék, ez nyilvánvaló, nem? Ha csak szarok jönnek, lemondom. És nem én leszek az egyetlen. Mindenesetre ezt még nem temetem, de egyre kevésbé bízom.
2.
2.
crytek
Valóban érdekes,hogy HA TÉNYLEG akkor jelenik meg amikor mondva van azaz pár hónapon belül, akkor elég jól rejtegetik a játékot hogy csak egy ilyen ezer éve is látott összevágott "nyamvadt" videót kapunk. Mondjuk nekem pl az elborult Agony is tetszett szóval annál gyengébb biztos nem lesz pedig aztán az is kapott hideget meleget. Game Pass miatt pedig eleve oly mindegy milyen lesz letoljuk mert a havídíj az nem pénz érte
1.
1.
Robilluma
Amilyen ígéretesnek indult ez a játék, most pont az ellenkezőjét lehet róla elmondani. Már tavaly őszre be volt ígérve GP-ba, erre most is csak korábbi gameplay-ekből (ezeket már láttuk...) összekukázott szösszeneteket mutogatnak.
Komoly gondok vannak itt. Nagyon szeretném ha jó lenne, de sztem hatalmas bukta lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...