Tizenkét perc a Metal: Hellsingerrel

  • Írta: gorien
  • 2022. május 29.
  • Videó
Link másolása
Metál zenére aprítjuk a démonokat a Metal: Hellsingerben. Hogy miként is működik ez a pokoli ritmusjáték, jól láthatjuk a tizenkét perces gameplayen, amihez az Arch Enemy énekesének, Alissa White-Gluznak hangja a kíséret.

A The Outsider már a kezdetektől nem titkolja, hogy ritmikus lövöldéjének egyik fő vonzereje az a számtalan metálelőadó lesz, akiket a műfaj megannyi neves bandájából gyűjtöttek össze  – legutóbb például Serj Tankian, a System of Down énekesének csatlakozását jelentette be. Ha még nem áll össze a fejetekben, hogy miként is aprítunk démonokat metál aláfestéssel, az alábbi gameplay remek ízelítőt ad.

A Metal: Hellsinger várhatóan még idén megjelenik (bár közelítő dátumunk még nincs), és PC-n, PlayStation 5-ön, illetve Xbox Series X/S-en lesz játszható. A játékban a Troy Baker narrálta sztorimód mellett kihívásmódot is találunk, amelyben barátainkkal vethetjük össze pontszámainkat, a Pokol változatos helyszíneit járhatjuk majd be, fegyvereink pedig egyedi módon reagálnak a zenére, amivel minél nagyobb összhangban leszünk, annál nagyobb pusztítást okozhatunk, és annál epikusabb lesz hozzá a zene is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...