Metal: Hellsinger PC, PS4, XBOXONE

Ritmusra lőhetjük a démonokat a DOOM és a Guitar Hero pokolo találkozásában.

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

GK Podcast - kiveséztük a The Game Awards 2022-t

Podcastelésbe kezd a Gamekapocs csapata, melynek első adásához az idei, több mint három órás The Game Awards szolgáltatta az alapanyagot. Tartsatok velünk!

1 millió játékos felett a Metal: Hellsinger

Óriási mérföldkövet ért el a Metal: Hellsinger, az indie FPS-ritmusjáték. A fejlesztők új tartalmakkal ajándékozták meg a játékosokat, valamint már az előző generációs konzolokon is játszhatunk a játékkal.

Ütős lesz az Xbox Game Pass decemberi kínálata

Phil Spencerék nem aprózzák el december első felét, közel egy tucatnyi remek játékkal bővül a következő két hétben az Xbox Game Pass. Máris mutatjuk az érkező címeket!

Tarolt az Elden Ring az idei Golden Joystick Awardson

Idén már negyvenedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, ahol a játékosok szavazhatták meg az elmúlt év legjobb játékait.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a mennyiséget tekintve ezúttal sem panaszkodhatunk a játéktermésre, nem sok kiemelkedő darab akad az újonságok között. Lássuk a heti megjelenéseket!

Ezekkel a játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata szeptember első felében

Számos remek címmel bővül ebben a hónapban is a Microsoft szolgáltatása, viszont egy tucat játék is távozik a kínálatból.

GC 2022: Íme, az idei Gamescom Awards nyertesei

Kiürült a Koelnmesse arénája, a Gamescom látogatói pedig mind hazamentek. Mielőtt azonban elbúcsúznánk az idei expótól, vessünk egy pillantást a Gamescom Awards 2022-es nyerteseire!