Úton az OlliOlli World első kiegészítője

  • Írta: gorien
  • 2022. május 29.
  • Letöltés
Link másolása
A Roll7 és a Private Division új irányba vitte az OlliOlli-franchise-t az idei epizóddal, azzal azonban még nem végeztek. Két kiegészítőt terveznek hozzá, amelyek közül az első heteken belül érkezik.

Radlandia gördeszkásainak életét hamarosan felforgatja néhány földönkívüli látogató, az OlliOlli World első kiegészítőjében ugyanis nemcsak azért érkezik Sair’Rah, Khehvyn és Pftangxi, hogy menő trükköket tanuljanak a helyiektől, de a legjobbakat el is akarják rabolni, hogy gazdájuk, Nebulord intergalaktikus deszkaparkjában legyenek látványossággá. A menőséget persze nem lehet bezárni, és ezt meg is mutatjuk!

A VOID Riders DLC-ben Sunshine Valley, Cloverbrook és Burntrock új oldalával ismerkedhetünk meg, de az idegenek otthonába, a V.O.I.D.-ba is ellátogatunk majd. A vadonatúj kihívásokat ufók nehezítik, amik vonósugaraikkal átrendezik a pályákat menet közben, de a sugarakat arra is használhatjuk, hogy gravitációt meghazudtoló trükköket mutassunk be.

A VOID Riders június 15-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Nintendo Switchre, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...