Újabb LEGO Star Wars-kisfilm érkezik a nyáron

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 30.
  • Cooltúra
Link másolása
A Star Wars Celebrationön jelentették be, hogy már a kanyarban van a következő Disney+-ra szánt LEGO Star Wars-kisfilm. Hőseink ezúttal nyaralni mennek.

A Lucasfilm a Disney+ rajtjával párhuzamosan rúgta újra a LEGO Star Wars-filmeket, méghozzá úgy, hogy szándékosan igyekeztek megidézni a hírhedt Holiday Special szellemiségét is. Azóta komplett sorozattá nőtte ki magát ez a projekt, hiszen a karácsonyi és a halloweeni műsor után jön az új epizód, ezúttal a nyári vakációra időzítve.

A Star Wars Celebrationön tudtuk meg, hogy augusztus 5-én jelenik meg a LEGO Star Wars Summer Vacation, amelyben Rose, Rey, Finn, Poe és Chewbacca nyaralni mennek, hogy pihenjenek egy jót Palpatine legyőzése után. Felfedezik azonban, hogy már mások is próbáltak vakációzni a Star Wars-történelemben, ezek a kísérletek azonban rendre rosszul sültek el: a sztori minden bizonnyal ezekre a visszaemlékezésekre épít majd, és természetesen a musicales betétek sem hiányozhatnak.

A korábbi filmekhez hasonlóan most is egy sor ismerős Star Wars-karakterrel találkozhatunk, így C-3PO, Lando, Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, Jabba, Anakin Skywalker, Darth Vader, Kylo Ren, Han Solo, Leia és Palpatine is felbukkan. Érdekesség, hogy a LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures Wick Coopere és Valeriája is beköszön majd, Weird Al Yankovic pedig egy Vic Vankoh karakter szinkronhangjaként vendégszerepel az új részben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...