Előzetesen a Disney+-ra tartó, élőszereplős Pinokkió

  • Írta: gorien
  • 2022. május 31.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney még nem végzett a klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplős feldolgozásaival. A sorban a következő a Pinokkió lesz, amelyet most mozgásban is láthatunk, miközben a premierdátumra is fény derült.

Az év elején már beleleshettünk abba, hogy Guillermo del Toro hogyan képzeli el Pinokkió történetét, amit a Netflixre készít el, most pedig Robert Zemeckis víziójával ismerkedhetünk meg, ami nem az eredeti olasz meseregényt, hanem a Disney-féle feldolgozást veszi alapul. Ennek megfelelően a Disney+-on debütál majd szeptember 8-án.

A történet így értelemszerűen javában az lesz, amit attól a változattól megszokhattunk, és A szépség és a szörnyeteg vagy Az oroszlánkirály új feldolgozásával ellentétben a CGI-jal életre keltett figurák tekintetében sem távolodtak el túlságosan a rajzfilmes eredetitől.

Gepettót Tom Hanks alakítja, a Kék Tündért Cynthia Erivo, a fabábú Benjamin Evan Ainsworth hangján fog megszólalni, míg Tücsök Tihamér Joseph Gordon-Levittén. Rajtuk kívül Luke Evanst, Keegan-Michael Keyt és Lorraine Braccót is láthatjuk majd a filmben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...