Az F1 22 legújabb trailere az újításokra fókuszál

Link másolása
A Codemasters csapata kitett magáért: az F1 22 rengeteg újítást ígér az előző részekhez képest, méltó módon köszöntik a sportág új éráját.

A sportág új érába lépett, új autók, új szabályok, új erőviszonyok. Ennek megfelelően a játéksorozat is szintet lépett, és az F1 22 minden eddiginél jobb és tartalmasabb formában fogja prezentálni a játékosok elé a sportágat. Az alábbi videó az újdonságok bemutatására helyezi a hangsúlyt.

Az új F1-játék minden eddiginél realisztikusabb vezetési élményt fog kínálni, bekerülnek a  sprintfutamok, valamint az összes pálya az idei módosításoknak megfelelően lesz jelen. Teljesen átszabják a szabadedzések menetét és a kezelőfelületet. Továbbá újításként belekerül egy úgynevezett immerzív közvetítés opció, mely segítségével a biztonsági autós fázis, a felvezetőkör és a kerékcserék lebonyolítását emelik új szintre. Minden eddiginél részletesebb beállítási lehetőségeket, valamint új, adaptív AI-t is kap a játék. Kibővítik az F1 Life részt új kozmetikai opciókkal, sportautókkal, továbbá a My Team játékmód is óriási változtatásokon ment keresztül.

Természetesen nem hiányzik majd az egy- és kétszemélyes karriermód, az online és osztott képernyős multiplayer, valamint a komplett F2-mezőny összes idei autója és pilótája is elérhető lesz. A játék július 1-jén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 5-re és Xbox Series-konzolokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...