F1 22 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A 2022-es év hivatalos Forma 1-játéka.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Az EA bevételeinek háromnegyedét a live service-címek hozzák

Eddig is tudtuk, hogy egy okosan felépített live service-modellel milliókat lehet nyomtatni, az azonban mégis meghökkentő, hogy a mikrotranzakciók mekkora bevételt termelnek az EA-nek.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

Hiába hozta a széria legjobb nyitányát a múlt héten megjelent Xenoblade Chronicles 3, a második héten csúnyán visszaesett az eladási listán az Egyesült Királyságban. Helyét a Horizon: Forbidden West vette át.

Brit toplista: újra vezet a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Az uborkaszezon utolérte a briteket is, újra élen a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Brit toplista: nem talált kihívóra az F1 22

A nyári uborkaszezon közepette kevés komolyabb megjelenésre várhattunk az elmúlt hetekben, így talán nem is olyan meglepő, hogy az F1 22 ismét a brit eladási lista csúcsán végzett.

F1 22 teszt

A tavalyi, egyébként remekül sikerült epizód után újabb résszel jelentkezik a Codemasters nevével fémjelzett F1-széria, aminek nem kisebb feladat jutott, mint bevezetni a virtuális száguldás szerelmeseit egy teljesen új érába.

Launch traileren az F1 22

A Champions Edition vásárlói már szaggatják az aszfaltot, így eljött az ideje, hogy egy utolsó kedvcsinálóval hangolódjunk az F1 22 megjelenésére.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten már ráfordulunk a júliusra, akad azonban néhány érdekesség a hónap utolsó napjaira is. Szokásunkhoz híven listába szedtük az újdonságokat.

Az F1 22 legújabb trailere az újításokra fókuszál

A Codemasters csapata kitett magáért: az F1 22 rengeteg újítást ígér az előző részekhez képest, méltó módon köszöntik a sportág új éráját.