Delilah - a magyar fejlesztésű Doom-klón

  • Írta: gorien
  • 2022. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Harmadik játékát készíti az erdélyi Borington. Az egyfős stúdió következő alkotása egy retró FPS lesz, amelyben Kelet-Európa vált a Pokol legújabb bugyrává.

Az egyfős, erdélyi magyar Borington stúdió tovább kísérletezik a videojáték-műfajokkal: egy kalózos ARPG és egy klasszikusokat idéző RTS után retró FPS-t készít. A Delilah nemcsak a zsáner terén merít a Doomból, hiszen ebben is démonírtás lesz a dolgunk, ugyanis egy olyan világban járunk, ahol a Pokol részben a Földre költözött. A démonok támadását azonban visszaverték, a visszautat bezárták, így az itt maradt pokolfattyak saját kormányokat hoztak létre.

Az egyik ilyen épp Erdélyben található, ez a Démonkratikus Kör lesz a játék otthona. Két különböző hőst is kapunk, az emberiség legjobb démonvadászainak egyikét, illetve egy démon rendfenttartót, akik eltérő felszereléssel vágnak neki a régi FPS-ek ihlette lövöldözésnek. Hét epizód van tervben hozzá, ami különböző helyszínekre vezeti a párost, a retró élményt pedig autentikus grafika és MIDI-zenék egészítik ki.

A Delilah még idén megjelenik.

2.
2.
Jarl Balgruuf
"az ittmaradt pokolfattyak saját kormányokat hoztak létre"

Ezt nálunk rendszervàltàsként tanítják.
1.
1.
Viktor_The_Best
Teljesen olyan mint a Doom 1 vagy 2. Johet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...