John Madden kerül a Madden NFL 23 borítójára

  • Írta: gorien
  • 2022. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA Sports megmutatta az idei Madden NFL-rész borítóját, amelyen ezúttal nem sportoló szerepel, hanem a névadó futballedző. A Madden NFL 23 leleplezése pedig holnap esedékes.

John Earl Madden közel tíz éven volt az Oakland Riders amerikaifutball-csapat edzője, harminc évig az NFL-közvetítések kommentátora, 1988-ban pedig kölcsönadta a nevét a John Madden Football videojátékhoz, ami mára a Madden NFL-sorozattá nőtte ki magát. Madden tavaly decemberben, 85 évesen hunyt el, az EA Sports ezért idén az ő emlékének szenteli a Madden NFL 23 borítóját – a három változat egyike még az 1988-as játék borítóját is megidézi.

Magáról a játékról is megosztott néhány részletet az Electronic Arts. A Madden NFL 23-ban találkozhatunk majd két All Madden-csapattal, akiket John Madden két különböző változata vezet, és a kommentátori munkájából is visszaköszönnek újrakevert hangfelvételek. Az idei rész egyik új funkciója a Fieldsense lesz, de erről a nevén túl még nem tudjuk, hogy mi is lesz – a teljes leleplezésre holnapig kell várnunk, 16 órától követhetjük a YouTube-on. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...