Hét percig mozog a Sonic Frontiers

  • Írta: gorien
  • 2022. június 1.
  • Videó
Link másolása
Hosszabban is belenézhetünk a következő Sonic-játékba, ami már egy szabadon körbeszaladgálható világot nyújt a kék süninek játszótér gyanánt.

A Sega következőnek egy nyílt világban engedi szabadon kedvenc kék kabaláját. A Sonic Frontiers a The Game Awardson mutatkozott be hivatalosan, tegnap pedig fellőttek hozzá egy röpke kedvcsinálót, ami azt hivatott beharangozni, hogy az IGN egy egész hónapot szentel az új játéknak.

Ennek első eleme a ma debütált, hétperces gameplay felvétel. Sonic ebben gigászi épületeket fedez fel, miközben száguld, falon fut, korláton csúszik, platformozik, fejtörőket fejt, és természetesen gyűrűket gyűjt. Harcot egyelőre nem láttunk, csak felfedezést, de bizonyosan tanulunk még érdekeset a hónapban.

A Sonic Frontiers PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre fog megjelenni, várhatóan 2022 végén.

1.
1.
PS4jacksony
Ennek a Sonic-nak egyáltalán nem áll jól a realisztikus látvány vissza kellene térni az eredeti megismert Design hoz és azt megreformálni .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...