Sonic Frontiers PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Megérkezett a következő 3D-s Sonic-játék.

GC 2023: A Sega sem tétlenkedik, két Sonic bejelentést is tartogattak mára

A Gamescom rendezvényéről nem maradhat le a kedvenc kék sündisznónk sem. A Sega egy Sonic Superstars megjelenési dátummal és egy Sonic Frontiers update-tel jelentkezett!

Megszavazták a Sega amerikai szakszervezetét

Még áprilisban jelentették be a dolgozók, hogy minden társosztályt érintő közös érdekképviseletet akarnak létrehozni, a szavazáson elsöprő többség támogatta a szakszervezet létrehozását.

A Sega egyik vezetője szerint a blokklánc játékok unalmasak

Az play-to-earn modell unalmas, mivel a játékmenet nem szórakoztató, állítja a japán kiadó egyik vezetője, ennek ellenére nem zárkóznak el teljesen az ilyen játékoktól.

SGF 2023: Lássuk, mi történt a Sonic Central 2023 adásán!

A villámgyors kék süni szülinapját egy közel húszperces műsorral ünnepelte idén a Sega. Friss trailerek, DLC-k és egyéb bejelentések - lássuk, minek örülhetnek mostanában Sonic rajongói!

A Sega Sonic Central bemutatót tart a kék sündisznó szülinapja alkalmából

Június 23-án, azaz pénteken betekintést nyerhetünk a Sega 2023-ban megjelenő projektjeibe. A Sonic Superstars és a Sonic Frontiers DLC-je biztosan terítékre kerül.

A Sonic Frontiers minden idők legsikeresebb 3D-s Sonic-játéka

Ki gondolta volna, hogy a Sega kék turbósünije számára a 2022-es év lesz az egyik legmeghatározóbb? A Sonic Frontiers átütő siker lett, ez pedig világosan látszik a játék eladásain is.

A héten jön a Sonic Frontiers DLC-je

Az első a beharangozott három ingyenes DLC-ből március 23-án válik elérhetővé, de még nem tiszta, hogy mit fog tartalmazni. Még kettő ilyen érkezik az idén.

2.9 millió eladott példánynál a Sonic Frontiers

Jó pénzügyi évet zárt a Sega, ám nem csak az anyagiak, de az eladási darabszámok is jól mutatnak a japán kiadó háza táján.

Brit toplisa: arannyal zárta az évet a God of War: Ragnarök

2022 utolsó hetében ismét nagy lendületet vett a God of War: Ragnarök. Kratos és Atreus káprázatos kalandja ismét felkerült a brit toplista dobogójának csúcsára.

Brit toplista: az év végén is menetel a FIFA 23

2022 utolsó előtti hetén is megállíthatatlan volt a FIFA 23 a briteknél, nem sok változás történt a toplista többi szereplőinek erőviszonyában sem.