Sonic Frontiers PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Készül a következő 3D-s Sonic-játék.

Előzetesen a netflixes Sonic Prime-sorozat

Még idén télen megjelenik a Sonic Prime, a Netflix saját gyártású sorozata, melyhez most egy hangulatos kedvcsináló is érkezett.

Sonic Frontiers - valószínűleg ilyen grafikai teljesítményre számíthatunk konzolokon

A TGS-en megkérdezték a Sega képviselőjét, hogy milyen grafikai teljesítményre számíthatnak a PlayStation- és Nintendo Switch-tulajok a Sonic Frontiersben.

Megelőzte a TGS-t a Sonic Frontiers új trailere

Úgy tűnik, nem bírt magával a Sega, így még a Tokyo Game Show hivatalos kezdése előtt megosztották a Sonic Frontiers legújabb előzetesét. Jó hír: az új játékban a kék süniből ismét Super Sonic válhat!

Magyarázós előzetesen a Sonic Frontiers

A Sonic Frontiers eddigi legösszeszedettebb előzetesében a játék történetéről, világáról, harcrendszeréről és az átfogó játékmenetről is megtudhatunk egyet, s mást.

GC 2022: Friss trailert, dátumot kapott a Sonic Frontiers

Ugyan a nagy csattanó már korábban le lett lőve, a Gamescom színpadán hivatalosan is megkapta a megjelenési dátumát a Sonic Frontiers. A novemberi premierre egy új előzetessel hangolódhatunk.

GC 2022: Idő előtt kiszivárgott a Sonic Frontiers megjelenési dátuma

Valószínűleg a ma esti Opening Night Live-on jelentik be hivatalosan a Sonic Frontiers megjelenési dátumát - csakhogy egy japán reklám idő előtt megszellőztette az időpontot.

GC 2022: Többek között ezekre a játékokra számíthatunk az idei Gamescomon

Az idei Gamescomra hangolódva megerősítették, hogy többek között a Sonic Frontiers, a Dying Light 2: Bloody Ties, a Hogwarts Legacy és a The Callisto Protocol is új előzetessel fog jelentkezni a kiállítás alatt.

Dátumot kapott a harmadik Sonic-film

CGI-Sonic mozis debütje olyan váratlanul sikeres lett, hogy komplett trilógia kerekedik az emberek világában akciózó villámsüni kalandjaiból. Már azt is tudjuk, hogy mikor kerül moziba a harmadik epizód.

Ezt láthattuk a Nintendo Direct adásán

Lepörgött a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. Habár a 26 perces műsor a Nintendo külsős partnereinek újdonságaira fókuszált, így sem volt hiány az izgalmas bejelentésekből.

Tarolt a kasszáknál a Sonic, a sündisznó 2

Újabb mérföldkövet ért el a második Sonic-film, pezsgőt bonthat a Paramount Pictures.