Megvan a Dragon Age 4 hivatalos címe

  • Írta: szlav
  • 2022. június 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Apró, de fontos hírrel jelentkezett ma a BioWare csapata. Számozás nélkül, Dragon Age: Dreadwolf címen kerül a boltokba a fantasy szerepjátéksorozat negyedik felvonása.

Nem véletlenül kacsintott be a készülő Dragon Age-játék legutóbbi teaser trailerén Solas, úgy tűnik ugyanis, hogy a tünde mágus a vártnál is nagyobb szerepet kap majd a negyedik részben - olyannyira, hogy az ő "beceneve" szerepel majd a játék borítóján. Az Electronic Arts és a BioWare ma bejelentette, hogy az eddig csak Dragon Age 4 néven emlegetett szerepjáték hivatalos címe a Dragon Age: Dreadwolf lesz.

A bejelentéshez kaptunk egy friss logót is, a stúdió azonban nem árult el többet a játékról. A leleplezést kísérő blogposztból csupán annyi ígéret derült ki, hogy habár a Dragon Age: Dreadwolf idén már biztosan nem jelenik meg, az év vége előtt azért még számíthatunk egy-két érdekességre vele kapcsolatban.

2.
2.
Jarl Balgruuf
https://mobile.twitter.com/corinnebusche
1.
1.
Shao Kahn
Én azt nem értem, ki vagy mi lehetne az új legyőzendő ellenfél a negyedik részben, hiszen eddig minden volt már, ami a dragon age univerzumban lehet. Éjfattyak pipa (origins), démonvilág és tevinter pipa (inquisition), halandó fajok pipa (dragon age 2), szóval mégis mi újat tudnának mutatni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...