Nem kell már sokat várni a Session végleges változatára

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár a Session a gördeszkás játékok reneszánszának egyik főszereplője, még mindig csak korai hozzáférésben érhető el, a PlayStation-kiadásra pedig továbbra is várnunk kell. Szerencsére nem sokáig!

Az utóbbi időben új erőre kaptak a gördeszkás játékok, a Session pedig érdekes színt vitt a felhozatalba: itt nem olyan egyszerű trükközni, az analóg karokkal a karakterünk egy-egy lábát irányítva szabályosan meg kell tanulnunk deszkázni. Még pontrendszer sincs az anyagban, a készítők szándékosan a lehető legpuritánabb módon tálalják nekünk a sportágat.

Habár a Session már jó pár éve játszható PC-n és Xboxon, egyelőre csak korai hozzáférésben érhető el, a creā-ture Studios pedig megállás nélkül foltozgatja és bővíti a játékot. A jó hír azonban az, hogy már készen állnak az 1.0-s verzió kiadására: az ígéreteik szerint szeptember 22-én jelenik meg a Session végleges változata PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, továbbá akkor már PlayStation-konzolokon is tiszteletét teszi a cím. Arról még nincs hír, hogy pontosan milyen többlettartalmat ígér a teljes játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...