Session: Skate Sim PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Közösségi finanszírozású gördeszkás játék a Creā-ture Studiostól.

Nintendo Switchre tart a Session: Skate Sim

A PC-s és nagykonzolos debütálása után idén tavasszal végre Nintendo Switchre is ellátogat a Creā-ture Studios gördeszkaszimulátora.

Session: Skate Sim teszt

A második felvirágzásukat élik a gördeszkás videojátékok, köztük pedig talán egyetlen kezdeményezés sem tűnt olyan ígéretesnek, mint a Session. De vajon beváltja a hozzá fűzött reményeket a kőkemény gördeszkaszimulátor?

Begördült a Session, mutatjuk a launch trailert

A páratlan élethűségre törekvő gördeszkaszimulátor, a Session: Skate Sim végre kilépett a korai stádiumból, és megjelent PC-n és konzolokon is. Lássuk, mire számíthatunk Philadelphia, New York és San Francisco utcáin!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játszanivaló nélkül, mi pedig a szokásunknak megfelelően összeszedtük egy listába, hogy milyen újdonságok várhatóak mostanában!

San Francisco utcáin gurulunk a Session: Skate Sim új előzetesében

Habár a Session: Skate Sim már egy jó ideje elérhető korai hozzáférés révén PC-n, az 1.0-s változatára még várnunk kell egy keveset. Addig is itt egy újabb videó, melyben San Francisco utcáin gurulhatunk.

A Robotzsarutól a Terminátorig: íme, a Nacon Connect bejelentései és látnivalói

Tartalmas műsorral jelentkezett este a Nacon, a kiadó tizenhét játékát vonultatta fel, amelyek közül öt újonnan mutatkozott be. Lássuk, mi minden történt!

A Nacon is tart egy bemutatót holnap

A Gollam-játék és az új Test Drive Unlimited is képviselteti majd magát a holnap este esedékes Nacon Connecten.

Nem kell már sokat várni a Session végleges változatára

Habár a Session a gördeszkás játékok reneszánszának egyik főszereplője, még mindig csak korai hozzáférésben érhető el, a PlayStation-kiadásra pedig továbbra is várnunk kell. Szerencsére nem sokáig!

Gollamtól a Robotzsaruig - műsorozott a Nacon

Tegnap este a Nacon is jelentkezett egy streammel, ahol felsorakoztatta az újdonságait: The Lord of the Rings: Gollum, Steelrising, Test Drive Unlimited, Robotzsaru és más finomságok szerepeltek a műsorban. Összefoglalónk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.