Húszmillió játékosnál jár a Forza Horizon 5

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 6.
  • Biznisz
Link másolása
Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Microsoft legutóbbi versenyjátéka, mára ugyanis több mint húszmillió játékos látogatta meg Mexikót, hogy részt vegyen a Horizon Fesztiválon.

Habár a Microsoft nem verte nagydobra, a Forza Horizon 5 játékbeli ranglétrájáról már világosan leolvasható, hogy mára több mint húszmillió játékos tett egy próbát a versenyjátékkal. A legutóbbi Forza tehát töretlen népszerűségnek örvend, a legutóbbi mérföldkövet januárban jegyezték fel a rajongók - akkor jártunk tizenötmilliónál.

És bár könnyű lenne ezt arra fogni, hogy a játék a Game Pass kínálatában is megtalálható, a Forza Horizon 5 már a megjelenés óta rendkívül látványos számokat produkál. Erről árulkodik például, hogy több mint egymillió játékos fizetett be a korai hozzáférésre, és az első tízmilliós mérföldkövet már az első héten sikerült összehoznia a címnek, amire egyetlen Xbox-játék sem volt képes korábban.

Nem tudjuk, hogy merre tart a Forza-sorozat jövője, a hétvégén azonban minden bizonnyal hallunk még a Forza Horizon 5 felől, hiszen a kiegészítők leleplezése már igen aktuális lenne.

3.
3.
crytek
#2: Horizon 4 nem került le a storeból.... (még)

De tudják közölni (nagyon jól tudják hány db fogyott) csak az nem hangozna túl jól hogy csak 10 millió vette meg. A 20 milla játékos sokkal jobb pr szempontból
2.
2.
adamsfamily
#1: Szerintem nem is tudják közölni.Van egy réteg aki megveszi fixen a játékot,van aki csak game pass-ben játszik vele és vannak azok,akik megvették az upgrade-et úgy,hogy van game pass mellette.
Amikor a Horizon 4 lekerült a store-ból,akkor azt odaadták ha megvolt a kiegészítő hozzá.
1.
1.
crytek
Mennyit adtak el azt megint büdös közölni,de hát MS megszoktuk

A lényeg a 20 millából 5 biztos eladás a pontos számot sose tudjuk meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...