Az ESA biztos az E3 jövő évi visszatérésében

  • Írta: gorien
  • 2022. június 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Az idei nyarat E3 nélkül kell kibírnunk, de a szervezésért felelő Entertainment Software Association bizakodva tekint 2023 felé. A terveik szerint ismét lesz személyesen látogatható és digitális része is a rendezvénysorozatnak.

Miután a 2020-as koronavírus-járvány miatt lelőtt esemény ellenére 2021-ben már összehozott egy digitálisan megrendezett E3-at, az Entertainment Software Association nagy reményekkel várta az idei évet is. Márciusban azonban elhamarkodottnak bizonyultak ezek a remények, a szervezet ugyanis kénytelen volt ismét lefújni a rendezvénysorozatot – aminek a hátterében belsős infók szerint az állt, hogy egyszerűen elfogyott mögüle a lendület.

Az ESA akkor megfogadta, hogy nemcsak malmozással tölti az évet, hanem minden energiáját egy főnixszerű feltámadásra fordítja, és annak alapján, amit Stan Pierre-Louis vezérigazgató mondott a Washington Postnak, az akarat most még biztosan megvan.

Pierre-Louis izgatottságát fejezte ki, amiért virtuális és személyesen látogatható tervekkel is készülnek: „Akármennyire is szeretjük a digitális eseményeket, akármennyi embert is érnek el ezek (és persze akarjuk ezt a globális elérést), azt is tudjuk, hogy az emberek nagyon vágynak arra, hogy összegyűlhessenek – hogy személyesen kapcsolódhassanak másokhoz, hogy találkozzanak, és így vitassák meg, mi teszi olyan nagyszerűvé a játékokat.”

Az ESA vezérigazgatója azt is hozzátette, hogy örül, amiért az ipar nekiállt kísérletezni a kisebb, különféle műsorokkal és tartalommegosztásokkal, de hisz abban, hogy van, amit megéri a hagyományos módon csinálni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...