The Elder Scrolls Online - elképesztő előzetessel rajtolt el a High Isle

  • Írta: szlav
  • 2022. június 8.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Legacy of the Bretons első fejezete, a High Isle, és ahogy azt már megszokhattuk, a kiegészítőt ezúttal is egy lélegzetelállító cinematic konferálta fel.

A fényűző kastélyok, nemes lovagok és a politikai ármánykodás kapja a főszerepet a The Elder Scrolls Online idei történetében. A Legacy of the Bretons három nagy fejezeten át tálalja a történetét, melynek első felvonása, a High Isle már meg is érkezett. A Bethesda csapata természetesen nem feledkezett meg a fejezetet felvezető előzetesről, a látványra és a hangulatra pedig ezúttal sem lehet panaszunk.

A High Isle fejezete a címben is szereplő szigetet és Amenos eddig sosem látott vidékét nyitja meg az MMORPG játékosai előtt. A kiegészítő történetét játszva megismerhetjük a bretonok hazáját és a társadalmuk legsötétebb bugyraiban munkáló titkos társaságot. A kalandjaink során két új követőre is szert tehetünk, megbirkózhatunk a Dreadsail Reef 12 fős kihívásaival, illetve kipróbálhatjuk magunkat a The Elder Scrolls Online saját gyűjtögetős kártyajátékában, a Tales of Tribute-ban.

A The Elder Scrolls Online: High Isle már elérhető PC-n, Macen és Stadián, a konzolos változat pedig június 21-én élesedik.

1.
1.
Extol
Lassan egy egész estés filmre való anyag jött össze, jöhetne moziba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...