Újabb open world játékot teasel a Bend Studio

  • Írta: szlav
  • 2022. június 8.
  • Hír
Link másolása
Egy új logóval váltott arculatot a SIE Bend Studio, de az oregoni csapat mégis marad a kaptafánál. A stúdió következő projektje ismét egy nyílt világú játék lesz, ezúttal némi többjátékos mókával megfűszerezve.

Új arculattal vág bele a jövőbe a Sony Interactive Entertainment szárnyai alatt munkálkodó Bend Studio. Ahogy azt a PlayStation Blog múltidézőjén is láthatjuk, a veterán fejlesztőbrigád a Syphon Filter-szériával, az Uncharted vitás mellékágaival, na meg persze a Days Gone-nal robbant be a köztudatba, mostantól azonban más logóval, de ugyanazon a néven kell keresnünk őket. Így fest a stúdió új arculata:

Habár mi nagyon megszerettük Deacon St. John motoros kalandját, a Sony szemében mégsem lett olyan átütő siker a Days Gone, mint amire eredetileg számítottak. Emiatt tehát a Bend Studio következő játéka egy teljesen friss IP-t indít majd, a Days Gone nyílt világú felépítését azonban megörökli az új anyag. Ennél sokkal többet egyelőre nem is tudhattunk meg a projektről, az oregoni csapat azonban annyit még elhintett, hogy a játékuk valamiféle multiplayeres komponenst is tartogat majd. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

3.
3.
DarkCrash
#2: Listámon van. Mindenképpen beszerzem majd. És remélem kivétel lesz és nem fogom megunni pár óra után
2.
2.
nemfontos
#1: Ghost of Tsushima. Nagyszerű játék. Nem érzed benne magad magokat gyűjtögető hörcsögnek. Minden feladatnak jelentősége van, és azért követed az eseményeket, mert érdekel hogy mi lesz belőle, nem pedig azért, hogy színes pontok legyenek a térképen.
Ha teheted, mindenképpen próbáld ki.
1.
1.
DarkCrash
Nem unják még ezt a f.....m OW-t? Nagyon ritka az olyan OW játék, ami pár óra után nem fullad unalomba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...