SGF 2022: A klímaváltozásról szól majd a Highwater

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Highwater egy körökre osztott stratégia lesz, amelyben az lesz a feladatunk, egy gumicsónak segítségével összeszedjük a barátainkat, és elmeneküljünk a pusztulásra ítélt Földről.

A Rogue Games és a Demagog Studio legújabb közös projektje a Golf Club: Wasteland és a The Cub univerzumában játszódik, az apokalipszis kellős közepén. A Földre pusztulás vár, az emberiség pedig a Marsra készül: mi azt a feladatot kapjuk, hogy Hightower elárasztott térségét bejárjuk egy gumicsónakkal, összeszedjük a barátainkat, átverekedjük magunkat a gazdagok lakta Alphaville városán, és ott legyünk a menekültek között.

A Highwater egy körökre osztott stratégia lesz, ahol a tereptárgyak használata kulcsfontosságú lesz az összecsapások során, útközben pedig az élelmünkről is gondoskodnunk kell majd. A megjelenése idén várható PC-re és mobilokra - az utóbbi esetében a Netflix-appon keresztül.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
crytek
#3: Ok okozat. Cseszheted te az életet ha jön a jégkorszak amikor nem fogsz hozzàjutni semmihez... Cseszheted az életet ha olyan területek lesznek víz alatt ami miatt szintén nem jutsz semmihez. Vízek mellett nem kevés ember lakik azok hova fognak menni ha víz alá kerülnek? Hát pl ide ahol nincs oceán.. Így is túlnépesedett ez a sárgolyó hátha még + 100 milliók özönlenek majd a nem víz alatti területekre..
Szóval az embernek szarabb lesz mint a bolygónak...
3.
3.
Jarl Balgruuf
#2: Mégis a csapból is az folyik mentsük meg a földet, nem az hogy magunkat.
2.
2.
crytek
#1: A földre nem is mert az "mindent" túlél, csak hát az embereknek nem mindegy...
1.
1.
Jarl Balgruuf
Túl van lihegve a klímaváltozás, a földre semmilyen veszélyt nem jelent.
Ahogyan George Carlin is mondta:
Tha planet is fine. We are fucked!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...