SGF 2022: Új hősök a Marvel's Midnight Suns fedélzetén

  • Írta: szlav
  • 2022. június 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Firaxis-féle Marvel's Midnight Suns. A körökre osztott játék előzetese leleplezte a szuperhősbrigád legújabb tagját és egy-két új rosszfiút is.

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, melyek szerint Spider-Man és Scarlet Witch is csatlakozik a Midnight Suns brigádjához, és a kileakelt premierdátum is csak egy napot tévedett. Habár a Skarlát Boszorkány nem sok szerepet kapott az új trailerben (a végén azért ő is ott pózolt a csapattal), biztos nagy szükségünk lesz rá, ha szembe akarunk szállni a démonok anyjával. Nem csinálhat mindent egyedül Pókember ugyebár.

Az előzetes egy pár érdekes ellenlábasról is lerántotta a leplet. Úgy tűnik, hogy Lilith démoni ereje sok olyan figurát rossz útra térít majd, akikkel nem szívesen akasztanánk össze a bajszunkat. Itt természetesen Venomra és a Hulkra gondolunk.

A Marvel's Midnight Suns október 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...