SGF 2022: Jövőre hibrid eseményként tér vissza a Summer Game Fest

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 9.
  • Rendezvény
Link másolása
Jövőre szintet lép a Summer Game Fest, Geoff Keighley rendezvényét ugyanis élőben is megrendezik majd a digitális közvetítés mellett.

A koronavírus-járvány árnyékában szép lassan egyre nagyobb hízott a Summer Game Fest: Geoff Keighley E3-pótló eseménye idén már egy az egyben átvette a szebb napokat látott expó szerepét, az idei nyitóműsor végén pedig belengették, hogy jövő júniusban már hibrid rendezvényként hoznák vissza a show-t, vagyis azt a digitális közvetítés mellett élőben is meg lehetne látogatni.

Habár a részleteket még nem osztották meg velünk, mindez nagyon érdekes fejlemény, főleg annak tükrében, hogy az E3 elvileg csak az idei évre vonult pihenőre, jövőre pedig újult erővel térne vissza - szintén júniusban, szintén hibrid formában. Keighley egyébként még két eseménnyel készül 2022-re, hiszen ismét ő nyitja meg a Gamescomot, és a The Game Awardsot is viszontlátjuk majd az év végén.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...