Duke Nukem-film készül a Cobra Kai alkotóitól

  • Írta: szlav
  • 2022. június 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem vagyunk biztosak benne, hogy jó ötlet ez, de a Duke Nukem Forever orbitális bukása után a Cobra Kai készítői úgy döntöttek, hogy vászonra küldik a játékvilág egyik legotrombább akcióhősét.

Valljuk be, nem tűnik túl jó ötletnek a Duke Nukem filmes feldolgozása, de Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg remek sorozatot készítettek a Cobra Kaiból is, úgyhogy egyelőre nem ítélkezünk. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a három úriember producertrióként felügyeli majd a szőke macsó mozis kalandját, amelyre a Legendary Entertainment tette fel a pénzét.

Habár Duke a 90-es évek óta sokat veszített a vonzerejéből, kétségtelen, hogy a franchise neve még ma is nagy jelentőséggel bír. Mi tehát reménykedünk benne, hogy egy látványos és nem kevésbé poénos akciófilm kerekedik majd a dologból - ki tudja, az is meglehet, hogy ez a mozis kitérő jelentheti majd a muszklis hős nagy visszatérését!

4.
4.
Shao Kahn
Remélem John Cena elvállalja, mert nem tudok mást elképzelni Duke Nukemként.
3.
3.
Shao Kahn
Én ismerem és játszottam az összes Duke nukem játékkal, imádom őket a mai napig. Ezt a filmet is várom!
2.
2.
Heldengeist
Ettől sem várok többet egy Uwe Boll szintű filmnél. Ez egyszerűen nem alapanyag hozzá. Története gyakorlatilag nincs, csak cselekménye, plusz az egész a 80-as és 90-es évek akciófilmjeinek paródiája, Duke összes beszólása pedig egysorosok idézetei a filmekből.

Ebből a filből pedig már kettőt forgattak a 90-es években Nagy Durranás címen.
1.
1.
Matt8888
Illetve már tele van a net a leaked 2001-es build modderelésével
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...