SGF 2022: Több mint tíz percen át mozog a Street Fighter 6

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 11.
  • Videó
Link másolása
Lassan annyit mutogatja a Capcom a Street Fighter következő részét, hogy nem is tudjuk, mi marad majd a saját műsorára. Akárhogy is, lessetek meg bő tíz perc gameplayt a Street Fighter 6-ból!

A Summer Game Festen már javában zajlik a Play Days, amely egy zárt körű esemény a sajtó és a szakmabeliek számára. Itt állították ki a Street Fighter 6-ot is, amelyről most a GameSpot jóvoltából megnézhettek egy hosszabb gameplay anyagot. A videó során akció közben láthatjátok Ryut, Jamie-t, Chun-Lit és Luke-ot, kaptok egy kis ízelítőt az új Drive-mechanikából és a valós idejű kommentárból is.

A Street Fighter 6 2023-ban érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Szintén a Play Days során erősítették meg, hogy a játék támogatja majd a keresztplatformos mókát, valamint rollback netkóddal érkezik. A Summer Game Fest nyitóeseményén Guile is bemutatkozott már.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Shao Kahn
Bárcsak a Street fighter 6-ban is 50 harcos lenne, mint az Ultra street fighter 4-ben, nem csak 22!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...