Street Fighter 6

Az új generációba lép a Street Fighter

TGA 2023: Íme, a The Game Awards idei nyertesei

Eszméletlenül erős évet tudhatunk magunk mögött, így komoly volt a verseny az évvégi díjazáskor is. A The Game Awards 32 kategóriában jutalmazta aranyszobrocskával az év legnagyszerűbb alkotásait. Lássuk a listát!

Tovább menetel előre a Resident Evil szekere

A Capcom legutóbbi pénzügyi negyedévre vonatkozó jelentésből kiderült, hogy a Resident Evil 2 és 4 remake-jét továbbra is viszik, mint a cukrot, a teljes sorozat eladásai már 150 millió eladott kópiánál járnak.

Letartóztatták az óriási Capcom-szivárgásért felelős hackercsoportot

Közel három évvel azután, hogy a Capcom egy hatalmas szivárgás áldozatává vált, nemzetközi bűnüldöző szervek végre elfogták a felelős hackercsoportot.

Bemutatkozott a Street Fighter 6 legújabb karaktere

A Capcom korábban már adott egy kis ízelítőt a most bemutatott karakterből, de végre hivatalosan is leleplezte a méreggel harcoló kígyó-nőt. A.K.I. mérgező karmai szeptembertől lesznek elérhetőek.

A Remnant 2 volt július legkelendőbb videójátéka

A Circana legfrissebb toplistás adatai tartogatnak meglepetéseket: a Remnant 2 tört a csúcsra, de a huszadik helyet is egy izgalmas cím szerezte meg!

Megvan a Capcom programja a TGS 2023-ra

A Tokyo Game Show-ra a japán kiadó nemcsak egy előre felvett bejelentős műsorral, hanem hat, a helyszínen kipróbálható játékkal is készül a rajongók számára.

Új karaktert és collabot mutatott be a Street Fighter 6

A Capcom bunyós játéka egy új szereplővel bővül az ősszel, a Tini Nindzsa Teknőcök rajongóinak pedig már a héten örvendhetnek, mert megindul a két franchise közös eseménye.

Meztelen Chun-Li forgatta fel a Street Fighter 6 bajnokságot

Néha történnek olyan balesetek, amitől még a kommentátorok szava is eláll. Valószínűleg senki nem számított arra, hogy a Street Fighter 6 bajnokságon Chun-Li Évakosztümben áll majd ki a harcmezőre.

A Capcom felvásárolja a Swordcanes stúdiót

A Swordcanes stúdió fejlesztőcsapata korábban olyan remek videójátékokon dolgozott, mint a Street Fighter 6, Monster Hunter Rise vagy a Final Fantasy XVI.

A Diablo IV június legkelendőbb játéka volt Európában

A lista a múlt havi lemezes és digitális eladások alapján készült, igaz, a legújabb Zelda-játék csak a fizikai példányok számával szerepel rajta, a Nintendo még nem közölte a digitális eladásokat.