SGF 2022: Videojátékos nappal zárult a Netflix Geeked Week

  • Írta: szlav
  • 2022. június 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A nagyobb bejelentéseket már lehoztuk, de akadtak még bőven finomságok a Netflix Geeked Week utolsó napján, sorozatos és videojátékos fronton is. Lássuk, mivel készül a streamingszolgáltató!

Nekünk, játékosoknak szánták a Netflix Geeked Week ötödik, s egyben utolsó napját. Délelőtt már külön beszámoltunk a Castlavania: Nocturne, a második évadra is visszatérő The Cuphead Show!, illetve a Dragon Age: Absolution bejelentéseiről, de ennél jóval többet mutatott a záróműsor, főképp a mobilos videojátékok frontján. Habár újra megmutatta magát a Tekken: Bloodline és a Sonic Prime is, illetve premierdátumot kapott a Dota: Dragon’s Blood harmadik évada (augusztus 11.), az előadás jelentős részét a Netflix Games újdonságai tették ki. A teljes előadást itt nézhetitek vissza, lejjebb pedig összefoglaljuk a videojátékos bejelentéseket:

Játéközön a Netflixen is

Semmi kétség, hogy a Netflix komolyan veszi a térhódítást a mobilos játékpiacon. A streamingszolgáltató bejelentette, hogy érkezik a Shadow and Bone: Destinies (kép) című narratív szerepjáték, és egy randiszimulátor is készül a Too Hot to Handle (kép) című tévésorozat után. Szintén játékadaptációt kap a Money Heist (kép), de még a The Queen's Gambit (videó) után is készül egy sakkjáték. Egy vadiúj platformer, a Lucky Luna (videó) is bemutatkozott, a Monument Valley fejlesztői pedig a Desta: The Memories Between (videó) című alkotással készülnek a platformra.

Ezek voltak a Netflix Games belsős címei, de kívülről is érkeznek még újdonságok a mobilos játékcsomaghoz. Jön a Spiritfarer, míg a Devolver Digital három játékát adja a Netflixnek: ez a Reigns: Three Kingdoms, a Terra Nil és a Poinpy (videó) - az utóbbi már meg is jelent!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...