SGF 2022: Friss traileren Csészefej és Bögrearc legújabb animációs kalandja

  • Írta: sirdani
  • 2022. június 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A közönség számára csak pár hete derült ki, hogy tényleg érkezik a The Cuphead Show! második évada, amibe ma pillanthatunk bele elsőként. Annyi biztos, hogy Kanna bácsi ezúttal sem sziesztázhat.

Csészefej és Bögrearc rajongói igazán elkényeztetve érezhetik magukat. Nem elég, hogy a tegnapi napon végre belenézhettek a régóta várt The Delicious Last Course DLC-be, a két jómadár mára is tartogat bőven néznivalót. A Netflix ugyanis bemutatta a The Cuphead Show! második évadának friss kedvcsinálóját, mely alapján biztosak lehetünk benne, hogy őrült kalandokból ezúttal sem lesz hiány.

A nagy visszatérésre ráadásul nem is kell már sokat várni! A testvérpár új kalandjai augusztus 19-én robbannak be a streamingszolgáltató kínálatába. Az évad ismét tizenkét részes lesz várhatóan, és a napvilágot látott tervek alapján még két további évadra is számíthatunk majd.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...