SGF 2022: Bemutatkozott a Forza Motorsport

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Xbox & Bethesda Showcase alatt egy hosszabb videó keretében mutatkozott be a Forza Motorsport következő része, a fejlesztők számos érdekesség mellett pedig a megjelenés évét is elárulták.

A Microsoft végre megtörte a csendet a Forza Motorsport-sorozat következő felvonásával kapcsolatban, és két bemutatóvideóval kedveskedett a rajongóknak. A rövidebb kedvcsináló videó lentebb tekinthető meg:

A fejlesztők továbbá egy hosszabb bemutatóval is készültek, melyben részletes betekintést nyerhetünk a játékba. A teljesen átdolgozott vezetési fizika, hihetetlenül részletes grafika és törési modellek, valamint a dinamikus időjárás- és napszakváltozás csak néhány a bemutatott újítások közül. A játék megjelenését a ray tracing jelenléte teszi majd teljessé.

Ugyan konkrét megjelenési dátumot nem közöltek, de a Forza Motorsport valamikor 2023 tavaszán érkezik PC-re, valamint Xbox One, Xbox Series X/S konzolokra. Természetesen a megjelenés napjától elérhető lesz a Game Pass kínálatában is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...