Forza Motorsport (2023) PC, XSX

A Forza Motorsport-sorozat Xbox Series X-re álmodott változata.

Saját bemutatót kap júniusban a Forza Motorsport

Rövidesen a Microsoft nagy videojátékos showját követően a Forza Motorsport is kap egy önálló bemutatót. A műsoron az egyjátékos kampányt láthatjuk majd huzamosabb időn keresztül.

Elképesztő kisegítő lehetőségekkel érkezik a Forza Motorsport

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy akár a teljesen vak emberek is sikeresek lehetnek az Xbox új versenyszimulátorában? A Turn 10 csapata elképesztő kisegítő opciókkal teszi nagyszerűvé a fogyatékkal élők játékélményét.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2023-ban

Újabb év, újabb lista, melyen összeszedtük nektek azokat a címeket, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálnotok 2023 során. Úgy néz ki, hogy a tavalyinál jóval sűrűbb év áll előttünk.

Phil Spencer szerint a 2022-es év igazán gyenge volt a videójátékok terén

A Microsoft játékrészlege 2021-ben olyan címeket jelentetett meg, mint a Forza Horizon 5, a Halo Infinite, az Age of Empires 4 és a Psychonauts 2. Mi történt a tavalyi évben?

Nem tavaszi cím lesz a Forza Motorsport

Jeff Grubb értesülései szerint a játék várhatóan 2023 második felében érkezhet, az Xbox fejesétől nem érkezett pontosítás.

Nem kap natív kiadást Xbox One-ra a Forza Motorsport

Habár az előző konzolgeneráció sem marad le teljesen az idén érkező Forza Motorsport versenyeiről, a Microsoft és a Turn10 nem készítenek valódi Xbox One-ra szánt portot.

Eszméletlen részletes lesz a Forza Motorsport

A látvány részletessége minden eddigi részét felülmúlja majd, nem csak a technológiai lehetőségek, de a ráfordított figyelem miatt is.

Update: Január végén érkezik az Xbox & Bethesda Developer Direct

A Microsoft és a Bethesda a hírek szerint még ebben a hónapban tart egy Xbox játékbemutatót, amin szó lesz a Forza Motorsport és a Minecraft Legends videójátékokról is.

Gameplay közben sem kell lemondanunk a ray tracingről a Forza Motorsportban

Az előző héten bemutatott Forza Motorsport kreatív vezetője elhintett egy-két részletet a játékkal kapcsolatban.

SGF 2022: Ez történt az Xbox és a Bethesda második adásán - frissítve!

Jöjjön a második menet! Habár a nagy bejelentéseken már túl vagyunk, egy újabb másfélórás show-val jelentkezik ma az Xbox és a Bethesda. Nézzétek velünk élőben a műsort!