SGF 2022: Bejelentették a Microsoft Flight Simulator - 40th Anniversaryt

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén ünnepli negyvenedik évfordulóját a Microsoft Flight Simulator-sorozat, ennek apropóján egy új, bővített kiadás érkezik a legutóbbi játékhoz.

A Microsoft legrégebb óta futó játéksorozata, a Microsoft Flight Simulator idén ünnepli a negyvenedik évfordulóját. Ennek örömére egy új kiadás érkezik a játékhoz, mely számos új, modern és klasszikus repülőgépet és helikoptert fog tartalmazni. Továbbá a mai naptól ingyenes kiegészítő keretében a Halo Infinite-ből ismert ikonikus űrhajót is vezethetjük a játékban.

A Microsoft Flight Simulator - 40th Anniversary 2022 novemberében érkezik PC-re, valamint Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra. Természetesen a megjelenés napjától elérhető lesz a Game Pass szolgáltatás keretén belül.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
logic5
#2: Az is milyen vicces már, hogy lefogadom egy percet nem játszottál vele, de fikázod. Aki szereti a repülést, és esetleg van is egy kis fogalma róla, az tudja, hogy jelenleg azért ez a játék odaver.
2.
2.
crytek
Azért az mennyire vicces már hogy pont egy ilyen totál rétegjáték a legkiemelkedőbb a MS-nál...ha ennyi odaadást odafigyelést tennének más játékokban akkor itt box oldalon is lennének végre értelmes címek.
1.
1.
GAMEROD
Nagyszerű, csak még mindig azok a fontosabb feature-k hiányoznak belőle amiket még a 2 cd-s részek is tudtak. Az nem fontos, csak legyen benne legelésző zsiráf meg szaró ló.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...