SGF 2022: Újabb részletek a Diablo IV-ről, bemutatkozott a Necromancer

Link másolása
A Blizzard hosszabb gameplay videóval kedveskedett a Diablo-rajongóknak a játék soron következő részéről, továbbá bemutatta a Diablo IV utolsó játszható karakterét is.

Újabb részletekkel kedveskedtek a rajongók számára a Diablo IV-gyel kapcsolatban. Kezdésként bemutatták a játék utolsó játszható karakterosztályát, a Necromancert. Ehhez a nagyon látványos kedvcsináló videó is érkezett, melyet itt tekinthettek meg:

Ezen felül egy hosszabb gameplay videó is érkezett, melyben részletesen bemutatták a játék világát. Megtudhattuk, hogy közel 150 dungeon lesz a játékban, valamint hogy kiemelt szerepet fog kapni a közösségi élmény. Hatalmas bossok ellen küzdhetünk majd többedmagunkkal szerte a játék világában, mely egy egészen új közösségi élményként fog hatni. Továbbá kihangsúlyozták, hogy a játék támogatni fogja a cross-play funkciót, valamint a lokális multiplayer és PvP-módot sem kell majd nélkülöznünk.

Ugyan pontos megjelenési dátumot ezúttal sem kaptunk, viszont hivatalosan is megerősítették, hogy a Diablo IV valamikor 2023-ban fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X és S konzolokra.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
Ganzer
#4: Nem csak neked. De hálistennek lesz valami kezdetleges karakter generálás benne.
4.
4.
xanatos0911
#1: Lehetőleg semmi köze ne legyen az Immortalhoz…

Egyébként csak nekem nem jött be ez a gender-confused Marilyn Manson, mint Necromancer?
2.
2.
crytek
Nem 0 day game pass...ezért kár volt megvenni az activisiont :)
1.
1.
Lorthirash
Úgy látom ez MMO lesz ahogyan Immortal is és ez kifejezetten jó döntés.

így már lehet riválisa is lost arknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...