Diablo IV PC

Visszatér a gyökerekhez a Diablo-sorozat.

A Necromancerre fókuszált a Diablo IV negyedéves helyzetjelentése

Ismét elszaladt három hónap, újabb blogbejegyzéssel jelentkezik a Diablo IV fejlesztőcsapata. Nem meglepő, hogy a mostani helyzetjelentés az APRG frissen bemutatott kasztjára, a Necromancerre fókuszál.

SGF 2022: Újabb részletek a Diablo IV-ről, bemutatkozott a Necromancer

A Blizzard hosszabb gameplay videóval kedveskedett a Diablo-rajongóknak a játék soron következő részéről, továbbá bemutatta a Diablo IV utolsó játszható karakterét is.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

Nem, nem készít NFT-s játékokat a Blizzard

A napokban felröppent a pletyka, miszerint a Blizzard NFT-ket és "pay-to-earn" rendszereket építene a játékaiba. A stúdió elnöke, Mike Ybarra azonban tiszta vizet öntött a pohárba.

Hivatalos: a Vicarious Visions beolvadt a Blizzardba

Lezárult egy korszak a Vicarious Visions történetében. A New York állambéli Albanyben 1991 óta működő stúdió végleg elvesztette a nevét most, hogy teljesen beolvadt a Blizzardba.

Diablo IV - reflektorfényben a környezet

Megérkezett a Diablo IV legújabb negyedéves helyzetjelentése. A Blizzard csapata ezúttal Sanctuary világának környezetdizájnját mutatta be, amely a Diablo IV-ben sötétebb, mint valaha.

Hamarosan nagy bejelentéseket tesz a Blizzard

A napokban jelentette be a Blizzard, hogy egy teljesen új túlélőjátékon dolgoznak, a rajongók a Twitteren azonban arról érdeklődtek, mi a helyzet a már korábban bejelentett címek kapcsán. A Blizzard ígéri, hamarosan azokról is jönnek hírek.

TGA 2021: Távol marad az Activision Blizzard

Az Activision Blizzard körüli botrányok után a kiadó nem képviselteti magát az idei esztendő utolsó nagy játékeseményén, a The Game Awardson. Ezt a műsor vezetője, Geoff Keighley jelentette be a Twitteren.

Bobby Kotick is sáros lehet a szexuális ügyekben

A Wall Street Journal azt állítja, hogy az Activision Blizzard CEO-ja, Bobby Kotick is tudott az Activisionnél zajló szexuális visszaélésekről, ráadásul a peres ügyek közül jó néhányat el is hallgatott az igazgatótanács előtt.

Tovább csúszik a Diablo IV és az Overwatch 2

Nehéz idők járnak a Blizzardra, és természetesen nem csak a koronavírus-járványra gondolunk. A vállalatot sújtó perek és a vezetőség megújulása után nem meglepő tehát, hogy a stúdió új nagy zászlóshajói lekésik a tervezett megjelenésüket.