Diablo IV PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Diablo-sorozat visszatért a gyökerekhez.

A megjelenése hetén igazán jól muzsikált a Starfield

A GamesIndustry.biz adatai szerint a Starfield az egyik legjobban debütáló Xbox-játék: még a Forza Horizon 5-öt is megelőzte. Nézzük, melyek azok a címek, amik megelőzték!

A Blizzard célja, hogy ezentúl minden évben kiadjanak egy kiegészítőt a Diablo IV-hez

A Blizzard a Diablo III-hoz képest gyorsabb ütemben szeretné kiadni a bővítéseket és a különböző frissítéseket a Diablo IV-hez. A terv az, hogy évente legalább egyszer nagy kiegészítővel bővüljön a játék tartalma.

GC 2023: A Diablo IV-ben hamarosan beköszönt a Season of Blood

Úgy néz ki, hogy októberben a gonosz erők egy újabb hullámát vadászhatjuk majd kedvünkre a Diablo IV keretein belül. Plusz, a hangulatos trailer sem maradhatott el!

A Remnant 2 volt július legkelendőbb videójátéka

A Circana legfrissebb toplistás adatai tartogatnak meglepetéseket: a Remnant 2 tört a csúcsra, de a huszadik helyet is egy izgalmas cím szerezte meg!

A régebbi Call of Duty-címek nagyon kelendőek voltak júliusban

Az előző havi angliai eladások adatai szerint a sorozat 2009-es és a 2012-es részei olyan játékokat utasítottak maguk mögé, mint a Hogwarts Legacy vagy a Minecraft.

Diablo IV - komoly hibát patch-elnek a fejlesztők

Nem a nagy 1.1.1-es javításban, hanem kicsivel később érkezik a patch, de így is marad bőven időnk a szezon végéig befejezni azt, remélhetőleg már nem marad előrehaladást megakasztó bug a játékban.

Brit toplista: élen nyitott a Pikmin 4

A Nintendo Switch exkluzív címei rendszerint nagyot futnak a brit dobozos eladási listán, ez pedig nem volt másképp a Pikmin 4 esetében sem. Igaz, a héten nem is akadt más különösebb kihívója.

A Hogwarts Legacy volt 2023 első felének legkelendőbb játéka

A Hogwarts Legacy jött, látott és mindent letarolt az idei év első felében az európai piacon - tudtuk meg a GSD legfrissebb adataiból. A dobogó második fokát a Diablo IV csípte meg, míg az aktuális FIFA-é lett a bronz.

A Diablo IV június legkelendőbb játéka volt Európában

A lista a múlt havi lemezes és digitális eladások alapján készült, igaz, a legújabb Zelda-játék csak a fizikai példányok számával szerepel rajta, a Nintendo még nem közölte a digitális eladásokat.

Blizzard-játékok költöznek a Steamre

A vállalat megerősítette, hogy az Overwatch 2 és még számos Blizzard-videójáték elérhető lesz a Steam piacterén.