SGF 2022: Wo Long: Fallen Dynasty - a Team Ninja legújabb játéka

  • Írta: szlav
  • 2022. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A feudális Kínába kalauzol bennünket a Ninja Gaiden és a Nioh alkotóinak legújabb játéka. Látványos előzetessel lepleződött le a Wo Long: Fallen Dynasty.

Habár a Wo Long: Fallen Dynasty bemutatkozó előzetese nem sokat árult el a játék menetéről, jó esély van rá, hogy egy látványos, komoly kihívásokkal teli akciójátékot kapunk a Team Ninja fejlesztőbrigádjától. A várhatóan jövő tavasszal debütáló történet a feudális Kínába, a hadakozó fejedelemségek korába vezet minket, de ha hihetünk az előzetesnek, akkor nem csak a rivális birodalmak harcosaitól kell majd tartanunk.

A Wo Long: Fallen Dynasty jövő tavasszal érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A játék az Xbox Game Pass könyvtárához is csatlakozik az első naptól.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
Robilluma
Gameplayt jó lenne majd látni holnap.
A Nioh 2-ben meghaltam 2200x mire végigvittem :DDDD, ha ugyanolyan lesz a harc akkor inkább meglesem vmelyik streamerrel. Jobb nézni ahogy szenved vele vki mint átélni xD
2.
2.
pgaboo977
Akkor eddig van Wu kong, Wu chang. Most meg jön a Wo Long.
Nagyon szuper.
1.
1.
Őrnagy
Szerintem ez fasza cucc. Érdekes, hogy a tegnapi bemutató kapcsán erről senki nem beszél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...