Wo Long: Fallen Dynasty PC, XBOXONE, XSX

Kínai körítésű akciójáték a Team Ninjától.

Megvan a Wo Long: Fallen Dynasty idei roadmapje

A játék az év hátralévő részében két fizetős DLC-vel és öt ingyenes frissítéssel bővül majd, legalább két együttműködés is lesz más soulslike játékokkal, az új tartalmak már augusztuban érkeznek.

Wo Long x Naraka: Bladepoint kollaboráció érkezik

A csütörtökön megjelenő frissítéssel kerülnek majd a Team Ninja játékába a kollaborációs páncélszettek. Kíváncsian várjuk, hogy milyen jóságok kerülnek majd még be a két játékba.

Lies of P és Wo Long: Fallen Dynasty crossover érkezik

Az előbbi kiadójának posztja alapján a két játék közös eseményt rendez, azonban pontos részleteket nem árultak el arról, hogy ez milyen formában fog megtörténni.

Júniusban jelenik meg a Wo Long: Fallen Dynasty DLC-je

A Battle of Zhongyuan névre hallgató bővítés számos újdonságot, többek között eddig nem látott ellenségeket tartogat a játékosoknak.

A Wo Long: Fallen Dynasty elérte az egymilliós eladási számot

A Koei Tecmo büszkén jelentette be, hogy a Wo Long: Fallen Dynasty a megjelenése óta átlépte az egymilliós eladási számot.

Új játékon dolgozik a Team Ninja

Egy interjú alapján a Rise of the Ronin mellett fejlesztett játék még az idén megjelenhet, azonban nem tudni még, mi lesz ez. Várhatóan nem egy régebbi franchise feltámasztásáról van szó.

Csúnyán leszerepelt PC-n a Wo Long: Fallen Dynasty

A Team Ninja eddigi legnépszerűbb játéka a PC-s játékosok között, ugyanakkor az értékelések lesújtóak. A fejlesztők közleményben reagáltak a számokra, már úton vannak a kritikus patch-ek.

Wo Long: Fallen Dynasty teszt

Amióta volt szerencsém futni pár kört a Wo Long: Fallen Dynasty megjelenés előtti verziójával, lélegzetvisszafojtva várom a játék megjelenését, hiszen már akkor látszott, hogy valami hihetetlenül egyedi akció-kaland van készülőben.

Megerősítették a márciusi Xbox Live Games with Gold-címeket

Az előfizetéssel rendelkező játékosok 2023. márciusában is frissített kínálatból válogathatnak majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten nem leszünk elhalmozva egy seregnyi AAA megjelenéssel, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem érkeznek meg várva várt címek. Ilyen kapásból a Wo Long: Fallens Dynasty is.