Wo Long: Fallen Dynasty PC, XBOXONE, XSX

Kínai körítésű akciójáték a Team Ninjától.
1708454045

Wo Long - Fallen Dynasty Complete Edition teszt

Számos javítást és tartalmi frissítést követően végre megkapta legteljesebb kiadását a Wo Long, sajnos azonban hiába pakoltak bele minden földi jót a Complete Editionbe, ezek minősége meg sem közelíti az alapjátékot.
1707303600

Valentin-napkor jön a Wo Long-crossover a Lies of P-be

A tavalyi év két soulslike játéka összebútorozik egy időre, a Wo Long: Fallen Dynasty egyes felszerelései teszik tiszteletüket a Bloodborne szellemi örököseként emlegetett Pinokkió-történetben.
1707116400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Langyos hétnek nézünk elébe, a Helldivers II-n és a Foamstarson kívül nem nagyon fut be nagyobb új cím, viszont így legalább van időnk behozni a múltheti lemaradásokat. Az indie piac szerelmesei így is csipegethetnek, illetve a néznivalókat is érdemes átböngészni.
1705230000

Februárban jön a Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition

A tavaly márciusban megjelent, egyesek szerint inkább Nioh-like, mint souslike játék új kiadása az alapjáték mellett annak összes DLC-jét is tartalmazni fogja.
1701781200

Egy hét múlva érkezik a Wo Long: Fallen Dynasty - Upheaval in Jingxiang

December 12-én kapja meg a harmadik nagy DLC-jét a Wo Long: Fallen Dynasty. Egy vadiúj sztorifejezet, számos új boss és új felszerelések is várnak ránk, köztük egy új fegyvertípus is.
1690786800

Megvan a Wo Long: Fallen Dynasty idei roadmapje

A játék az év hátralévő részében két fizetős DLC-vel és öt ingyenes frissítéssel bővül majd, legalább két együttműködés is lesz más soulslike játékokkal, az új tartalmak már augusztuban érkeznek.
1687780800

Wo Long x Naraka: Bladepoint kollaboráció érkezik

A csütörtökön megjelenő frissítéssel kerülnek majd a Team Ninja játékába a kollaborációs páncélszettek. Kíváncsian várjuk, hogy milyen jóságok kerülnek majd még be a két játékba.
1687158000

Lies of P és Wo Long: Fallen Dynasty crossover érkezik

Az előbbi kiadójának posztja alapján a két játék közös eseményt rendez, azonban pontos részleteket nem árultak el arról, hogy ez milyen formában fog megtörténni.
1685116800

Júniusban jelenik meg a Wo Long: Fallen Dynasty DLC-je

A Battle of Zhongyuan névre hallgató bővítés számos újdonságot, többek között eddig nem látott ellenségeket tartogat a játékosoknak.
1682863200

A Wo Long: Fallen Dynasty elérte az egymilliós eladási számot

A Koei Tecmo büszkén jelentette be, hogy a Wo Long: Fallen Dynasty a megjelenése óta átlépte az egymilliós eladási számot.