Wo Long: Fallen Dynasty PC, XBOXONE, XSX

Kínai körítésű akciójáték a Team Ninjától.

Nem sok esély van rá, hogy Xboxra költöznek a Nioh-játékok

Noha a Team Ninja következő fejlesztése még a Game Pass kínálatába is bekerül, arra nem sok esélyt lát a csapat, hogy a Nioh-játékok eljutnak Xboxra.

A Wo Long: Fallen Dynasty producere kiáll a választható nehézségi fokozat hiánya mellett

A Team Ninja stúdió korábbi alkotásai, a Nioh-játékok sem voltak könnyűek, ráadásul a nehézségi fokozatot sem lehetett állítani bennük. Ezt az irányt fogja követni a következő játékuk is.

Már tölthető a Wo Long: Fallen Dynasty demója

Nem is kellett sokat várnunk rá, a Koei Tecmo és a Team Ninja máris elérhetővé tette a Wo Long: Fallen Dynasty demóját. A próbaverziót csak az újgenerációs konzolok tulajdonosai játszhatják.

Ismét mozgásban a Wo Long: Fallen Dynasty

A Nioh alkotóinak következő soulslike-játéka Kínába, a hadakozó fejedelemségek korába repíti el a játékosokat. A Team Ninja csapata most még több részletet elárult az alkotásról.

Gameplay traileren a Wo Long: Fallen Dynasty

Végre gameplay felvételen is megtekinthetjöük a Nioh készítőinek új játékát, a Wo Long: Fallen Dynastyt.

Demóváltozatot is kap a Wo Long: Fallen Dynasty

A bejelentése óta nem sokat hallottunk a Nioh alkotóinak legújabb játéka felől, a fejlesztők azonban most megtörték a rádiócsendet. Fontos részleteket tudhattunk meg a Wo Long: Fallen Dynastyról.

SGF 2022: Wo Long: Fallen Dynasty - a Team Ninja legújabb játéka

A feudális Kínába kalauzol bennünket a Ninja Gaiden és a Nioh alkotóinak legújabb játéka. Látványos előzetessel lepleződött le a Wo Long: Fallen Dynasty.