Nyílt világú szerepjátékhoz toboroz az Infinity Ward

  • Írta: szlav
  • 2022. június 13.
  • Pletyka
Link másolása
Hát erre mi sem számítottunk. Úgy tűnik, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II fejlesztőcsapata valami egészen izgalmas újdonságba vágja a fejszéjét. Nyílt világú szerepjátékon dolgozik az Infinity Ward.

Az Infinity Ward egyet jelent a Call of Duty-sorozattal - olyannyira, hogy a stúdió a 2002-es megalakulása óta más játékot nem is gyártott. Éppen ezért igazán meglepő a hír, miszerint az őrülten népszerű FPS-franchise fejlesztői hamarosan egy nyílt világú RPG-vel mutatják meg, hogy nem csak egyetlen zsánerhez értenek.

A szerepjáték érkezését az Infinity Ward legújabb álláshirdetése (via CharlieIntel) leplezte le, amelyből kiderült, hogy a stúdió lengyel kirendeltsége narratív igazgatót keres egy egyelőre nem bejelentett, nyílt világú RPG-hez. Érdemes továbbá azt is kiemelni, hogy nem egy aprócska mellékszösszenetről lehet szó, a stúdió ugyanis AAA-kategóriás játékként hivatkozik a projektre.

Egyelőre nem tudni, hogy a titokzatos játéknak lehet-e bármi köze a Call of Duty-szériához, azt azonban leszögezhetjük, hogy az Infinity Ward brigádja még koránt sem állt rá készen, hogy bejelentsék az újdonságot: miután híre ment a fent említett álláshirdetésnek, hamar lekapták azt a weboldalukról.

Habár a váratlan szerepjáték leleplezésére még minden bizonnyal sokat kell várnunk, azt már jól tudjuk, hogy mivel vár minket idén ősszel az Infinity Ward. A Call of Duty: Modern Warfare II október 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, ha pedig lemaradtatok a játék legutóbbi gameplay bemutatójáról, akkor azt ide kattintva nézhetitek vissza.

2.
2.
manderel
#1: II. világháborús Far Cry íze van ennek egy kicsit a leírásod alapján, ami persze nem feltétlenül lenne baj.
1.
1.
crytek
Egy "cod világban" játszódó fps/tps kalandjátékot el tudnék képzelni skyrim féle jelleggel hogy ugyanúgy van egy moslék nagy világ itt pl 2. vh-us és bázisról bázisra kell járni és iktatni ki a sok sok gonosz ellenséget közben fejlesztgetni a kütyüinket fegyvereinket ,irányítható kisautókat,drónokat pl frontlines fuel of war módra stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...