SGF 2022: Kiderült a Starfield fősztorijának hossza

Link másolása
A Bethesda Game Studios vezetője, Todd Howard megosztott néhány érdekességet a Starfielddel kapcsolatban.

Todd Howard az amerikai IGN-nek adott interjúban mesélt kicsit a jövőre megjelenő Starfieldről. Többek között elárulta, hogy a játék nagyjából 20 százalékkal lesz hosszabb, mint a The Elder Scrolls V: Skyrim vagy a Fallout 4. Ha a játékosok ignorálják a nagy mennyiségű mellékküldetést, amit a játék tartalmazni fog, akkor nagyjából 30-40 óra alatt végig tudják játszani a fő küldetésszálat. 

Howard továbbá megerősítette, hogy a Starfield több kézzel készített assetet fog tartalmazni, mint bármely korábbi játékuk. Természetesen így is nagyban fog procedurálisan generált elemekre támaszkodni a cím, aminek köszönhetően közel ezer bolygót fogunk tudni felfedezni. A Starfield valamikor 2023-ban érkezik PC-re, valamint Xbox Series X és S konzolokra. 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

8.
8.
markoci555
#6: nesze, belinkeltem az első kiugró linket a keresésre, nem egy fél órás speedrun, 5 óra
https://www.youtube.com/watch?v=ej1e4DYfsyg
7.
7.
Ooorky
Ha lehetek benne dagadt önző űrkereskedő aki mindenkit megvásárol akit meglehet, mindenki mást megölet azzal akit megvett, akkor a többi nem érdekel.
6.
6.
hedzsooo
#4: "de szerintem egy skyrim-et ki lehet vinni kb 10 óra alatt" OK, biztosan! XD :D
5.
5.
hedzsooo
...Akkor ezt sem fogom sohasem vegig jatszani, akarcsak a Skyrimet de a lenyeg, hogy megeri majd az arat, jo par szaz orat el lehet majd vele siman tolteni! :D
4.
4.
markoci555
hát 20% és 40 óra nem tudom hogy jön ki, én állandóan leakadok a mellékküldetéseknél, simán belerakok 100 órát, de szerintem egy skyrim-et ki lehet vinni kb 10 óra alatt, és akkor ebben benne van a rengeteg két pont közti utazás, ha ott meg se állunk a random encounter-ek miatt, akkor még kevesebb
2.
2.
Formula1fanatic
TES2 daggerfall részében volt anno először ilyen procedurálisan generált óriási világ, ehhez igazítva a falvak, városok, dungeonok számát. Ilyen ezres szorzókat kell elképzelni az utód részekhez képest ott is. Gyanús, hogy egy az egyben ezt a technikát vehették le újra a polcról a Starfieldhez is. Nyilván finomítanak rajta.
1.
1.
suresz
ahhoz hogy ezeket a játékokat 30-40 óra alatt végig vigye valaki, ahhoz nagyon sok minden ignorálni kell!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...