Hihetetlenül élethű Tess a The Last of Us: Part I-ban

Link másolása
Kilenc évvel ezelőtt jelent meg a The Last of Us, ennek alkalmából pedig a Naughty Dog egy összehasonlító videóval kedveskedett az eredeti, illetve a hamarosan megjelenő felújított változata között.

A Naughty Dog egy Twitter-bejegyzésben demonstrálta Tess az eredeti, 2013-as The Last of Usban, illetve a nemsokára megjelenő felújított változatában látható karaktermodelljét. A különbség egészen elképesztő. A The Last of Us: Part I az eredeti játék remake-je, melyben a The Last of Us:  Part II motorját felhasználva újraalkották az első részt az alapjaitól fogva.  Természetesen nemcsak a karaktermodelleket cserélték le, hanem a környezetet is újradolgozták, továbbá Neil Druckmann megerősítette, hogy új AI-t is fog kapni a játék.

Érdekességként alább megtekinthető az eredeti rész mocap-felvétele. A felújított változatban látható karaktermodell sokkal jobban visszaadja a színésznő arcvonásait, valamint az érzelmeket az arcán. A The Last of Us: Part I szeptember 2-án jelenik meg PlayStation 5-re, továbbá a PC-s verzió is készülőben van.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...