The Last of Us: Part I PC, PS5

A The Last of Us 2022-es remake-je.

Breaking: megérkezett a The Last of Us-sorozat első teaser trailere

Ma ünnepeljük a hivatalos The Last of Us-napot, ennek apropóján pedig befutott az HBO-nál készülő The Last of Us-sorozat első teaser trailere.

Brit toplista: tovább menetel a Splatoon 3

Továbbra is erős eladásokat produkál a Nintendo legújabb játéka, de a Sony idei üdvöskéje, a Horizon: Forbidden West is szép számokat produkált a heti brit eladási listán.

Brit toplista: kapásból az élen rajtolt a Splatoon 3

Habár az eladásai elmaradnak az elődök számaitól, a sorozat történetében először a Splatoon 3-nak sikerült behúznia az aranyérmet a brit toplistán.

A Naughty Dog készülő játékára utaló jeleket találhattak a The Last of Us: Part I-ban

A The Last of Us: Part I a múlt héten jelent meg, azóta pedig a szemfüles rajongók felfedeztek valamit, ami feltételezhetően a Naughty Dog következő játékára utalhat.

Brit toplista: az élen rajtolt a The Last of Us: Part I

Ahogy véget ért az uborkaszezon, egy sor új játék landolt a boltokban a múlt héten, végül azonban a The Last of Us: Part I emelkedett ki győztesként közülük.

Elkészült a The Last of Us: Part I videótesztünk!

A Naughty Dog megkerülhetetlen remekműve minden eddiginél szebb, kidolgozottabb formában tért vissza az új generációban. Videótesztben meséljük el, hogy milyen lett a The Last of Us remake-je.

The Last of Us: Part I teszt (videóteszttel!)

Két évvel ezelőtt egy valódi technológiai csodaként búcsúztatta el a PlayStation 4-et a The Last of Us: Part II. A Naughty Dog most szintre hozta a széria felejthetetlen első epizódját is.

Újabb gameplay felvételen a The Last of Us: Part I

Úgy látszik, hogy a The Last of Us: Part I megjelenésének hetében egy nap sem maradunk videó nélkül. Most Bill városának felfedezését nézhetjük végig közel hét percen keresztül.

A fejlesztők mesélnek a The Last of Us: Part I-ról

A héten végre ismét fejest ugorhatunk Joel és Ellie első közös kalandjába, miután az alapoktól alkották azt újra PlayStation 5-ön. Most a készítők mesélnek arról, hogyan is hozták össze ezt a grandiózus projektet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan zárjuk a nyarat, és ha az őszünk annyira sűrű lesz, mint a következő néhány nap, akkor bizony nagyon szép idők várnak ránk!