The Last of Us: Part I PC, PS5

A The Last of Us 2022-es remake-je.

Megvan, ki játssza Abby-t a The Last of Us második évadában

Craig Mazin showrunner egy interjúban erősítette meg, hogy kiosztották Abby szerepét a The Last of Us második szezonjában. Ha figyelünk az apró jelekre, talán kiderülhet, hogy melyik színésznőről van szó.

Nyugdíjba vonul a Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann egyedül vezeti tovább a stúdiót

Evan Wells bejelentette, hogy huszonöt évnyi kemény munka után távozik a Naughty Dog csapatából. Ezzel a vezetés teljes súlya a The Last of Us atyjára, Neil Druckmannre hárul

Kiszivárgott részletek a The Last of Us: Part III-ról

A Naughty Dog állítólag már szereplőket keres a The Last of Us: Part II folytatásához. A legújabb infókat egy megbízható szivárogtató szállította Twitteren. Kapunk egy rakás új szereplőt, de Ellie is ugyanolyan fontos lesz, mint korábban.

Bajban van a The Last of Us multis mellékága

A Naughty Dog régóta készíti a The Last of Us-franchise multiplayeres standalon spin-offját, a játék azonban nem vett részt a PlayStation Showcase adásán. Úgy tűnik, közel sem megy simán a fejlesztés.

További Sony-játékok jönnek PC-re

A japán kiadó legfrissebb pénzügyi jelentésében elárulta, hogy pontosan hány példányban kelt el PC-n a Marvel’s Spider-Man Remastered és a The Last of Us: Part I. Sőt, a jövőben még több belső fejlesztés költözhet Windowsra.

Belső nézetben is lenyűgöző a The Last of Us: Part I

Ha minden vágyad az, hogy FPS-nézetből játszd a Joel és Ellie kalandját PC-n, akkor van egy jó hírünk. A mod már fejlesztés alatt áll, ráadásul már most elég meggyőző az előzetes alapján.

Nem a Steam Deck élvez prioritást a The Last of Us: Part I esetében

A The Last of Us: Part I PC-s portja gyakorlatilag csapnivaló lett, a Naughty Dog most azon dolgozik, hogy a játék gördülékenyebben fusson az asztali gépeken, így a Steam Deck-verzió jelenleg nem élvez prioritást.

Patchelték a The Last of Us: Part I portját

A fejlesztők elmondása szerint számos ponton javították a játék teljesítményét. A Naughty Dog közzétett egy listát az ismert hibákról. Kérdés, hogy mikor lesz kész a játék javítása.

Megvannak a BAFTA Games Awards győztesei

Több díjat kapott az Elden Ring és a Vampire Survivors is, illetve a Tunic is jól szerepelt, azonban 5 díjjal az egyértelmű győztes a God of War Ragnarök volt.

The Last of Us: Part I (PC) teszt

Talán sokan még most sem hiszik el, de Joel és Ellie története tényleg ellátogatott a PC-k világába, az örömünk viszont nem lehet felhőtlen, mivel a világ talán legfontosabb PC portját sikerült rábízni egy vérbeli kókler csapatra.