Készül a Dragon's Dogma II

  • Írta: szlav
  • 2022. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Tíz év várakozás után a Capcom végre bejelentette: folytatást kap a Dragon's Dogma. A játékot az első rész direktora, Hideaki Itsuno leplezte le némi múltba tekintést követően.

Hideaki Itsuno már 2013-ban, a nagy sikert arató Dragon's Dogma megjelenése után egy évvel is jelezte, hogy előbb-utóbb szeretne tisztességes folytatást készíteni a játékához, a rajongóknak azonban egészen mostanáig kellett várniuk a bejelentésre. A Capcom tegnap éjjel egy különleges adással ünnepelte meg a franchise tizedik születésnapját, melynek záróakkordjaként leleplezték a várva-várt második részt.

Habár a logót leszámítva egyelőre nem sokat láthattunk az akció-szerepjátékból, a fejlesztők elárulták, hogy a Dragon's Dogma II alatt az új RE Engine fut majd - az a játékmotor, amely az új Resident Evil-játékokat és a Monster Hunter Rise-t is hajtja. Mivel a csapat egyelőre arra sem állt készen, hogy egy komolyabb trailert mutassanak a játékból, valószínű, hogy még néhány évet várnunk kell a megjelenésére.

3.
3.
Ganzer
Imáim meghallgatásra találtak. Ezerrel várom, az első rész nálam az egyik nagy kedvenc.Ráadásul a RE enginnel lesz csinálva, gyanítom nem lesz túl csúnya.. bár nem tudom mennyire alkalmas a RE engine open world-re.
2.
2.
Jarl Balgruuf
Az év híre, tartsanak meg minden jót az elsőből, főleg a karakter szerkesztést abban màig világbajnok.
1.
1.
Shao Kahn
Hát én sajnos az első részben sem tudtam eljutni semeddig (pedig az nem is soulslike volt, amit rühellek!),így sajnos nem tudom örömmel várni a második részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...