A Supraland az Epic Games Store legújabb ajándéka

  • Írta: szlav
  • 2022. június 17.
  • Akció
Link másolása
Rengeteg kaland és furcsa fejtörő vár ránk a hátsó kertben. Az Epic Games Store ezen a héten a Supraland című puzzle-kalandjátékot kínálja - szerezzétek be, amíg lehet!

Egy hajszálnyit megcsúsztunk a bejelentéssel, de kár lenne elszaladnunk az Epic Games Store legújabb ajándéka mellett. Ezen a héten egy igazán szokatlan alkotásra csaphatunk le, a Supraland ugyanis egymagában egyesíti a belsőnézetes akciójátékok, a platformerek, a túlélőjátékok és a fejtörőket előtérbe helyező puzzle-játékok stílusjegyeit. Mindezt pedig egy aprócska, alig 3D-s figura szemszögéből élhetjük át az óriásinak tűnő kert környékén. A játékot ezúttal is az Epic Games Store weboldalán vagy az asztali kliensben adhatjátok a könyvtáratokhoz.

Véget ért a hétről-hétre nyúló titkolózás, az Epic ezúttal felfedte, hogy milyen ajándékok várnak ránk jövő csütörtökön. Az egyik ajándék a Trónok harca társas videojátékként újraálmodott változata, az A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition lesz. Mellé a Car Mechanic Simulator 2018-as felvonását ránthatjuk majd be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...