Trónok harca - újabb sorozat folytathatja Jon Snow történetét

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 17.
  • Cooltúra
Lapértesülések szerint egy újabb Trónok harca-sorozat előkészületeit kezdte meg az HBO, amely Jon Snow történetét folytatná - természetesen Kit Haringtonnal a főszerepben.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint újabb Trónok harca-mellékág előkészületeibe vágott bele az HBO, méghozzá igen meglepő ötlet alapján: a spin-off Jon Snow történetét folytatná az alapsorozat után, és ha zöld utat kap, természetesen ismét Kit Harington alakíthatja majd a karaktert.

Mindez azért is érdekes, mert a Trónok harca utolsó évadát nem fogadta túl jól a közönség, nem véletlen, hogy a korábbi infóink szerint a további mellékágak inkább más oldalról kapargatják a George R. R. Martin-féle világot.  A Trónok harca végén Jont száműzik, ő pedig a Vadakkal észak felé indul - az új sorozat tehát ebből az alaphelyzetből indulhat majd ki.

Az HBO egyébként gőzerővel pörög a Trónok harca-franchise bővítésén, ezzel együtt hét projekt is fortyog nála a témában - és ebben nincs benne az augusztus 22-én induló Sárkányok háza. Érdemes ugyanakkor hozzátenni, hogy korántsem biztos, hogy ezek közül mindegyik megvalósul majd.

8.
8.
Ooorky
#7: Mégis mit csinálnának vele?

Ugyanazt, mint Picarddal, vagy Kenobival, mellékszereplővé teszik a saját sorozatában és végignézi ahogy az erős (fekete) nő mindenkit legyőz.
7.
7.
Scat
Havas Jon (csak azért sem Jon Snow) mindig is olyan karakter volt, aki csak sodródott az árral. Igazából sosem döntött ő semmiben. A sorozat végén is nem azért határozott úgy, mert ő akarta, hanem mert mindenki szerint az volt a helyes.

Unalmas karakter, akinek érdekes hátteret adott Martin és jól is használta. Hogy fent északon mi a rossebet tudnak majd vele kezdeni, az rejtély.
6.
6.
Ooorky
Végignéztem a sorozatot, de sosem voltam rajongó.
Az egyetlen dolog ami eszembe jut a szereplőről az a "You know nothing Jon Snow"...

A törpéről kellene inkább sorozatot csinálni, a Trónok harca előtti pár év intrikáival.
5.
5.
csete1
#2: Én imádtam a karaktert és Kit Harrington is jól játszotta a szerepét. A színész eredeti hangja pedig zseniális, nagyon bírom ahogy beszél.

Egy film/sorozat soha nem azoknak az embereknek készül, akiknek nem tetszik. Mindenki azt nézi, ami számára kedves. :)
4.
4.
zoli12i
#2: Na attól Isten ments!
Az volt még egy elbaszott karakter. Legalábbis addig jó volt míg Westeroson tengődött és láthattuk az átlag emberek szenvedését általa. De miután arc nélküli manus lett...katasztrófa.
Kiss Ujj kiírását sosem fogom megbocsájtani ezeknek a tehetségtelen senkiknek (rendező párosnak).
3.
3.
NemecsekErno
Szerintem egy musical-al járnánk a legjobban, amiben Lady Gaga lenne az új Targaryen királynő. Ilyen ötlet amnúgy sem volt és biztos nagy sikere lenne.
2.
2.
csoki0619
Lehetne a címe: A vadak harca, avagy hogyan szarjunk mínusz 40 fok alatt sérülés nélkül.

Egy Jon Snow spin-off okos döntés lenne. Nem kell hozzá nagy költségvetés. Berendeznek egy nagy sátrat, és csinálnak egy kamara darabot az egészből, esetleg vesznek egy kis műhavat, ha valakinek neadjisten a sztori szerint hugyozni kell, akk szórnak a vállára meg a buksijára belőle, h úgy nézzen ki, mint aki kintről jött.
Mondjuk ki, Jon Snow egy unalmas karakter, Kit Harrington meg egy szar színész. Senkinek sem hiányzik az unott pofája, akk már inkább vigyék tovább Arya Stark sztoriját.
1.
1.
xanatos0911
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...