A Pokémon Snap a Nintendo Switch Online következő klasszikusa

  • Írta: gorien
  • 2022. június 18.
  • Akció
Link másolása
Több mint húsz éve már, hogy Todd Snap különleges küldetésre vállalkozott Oak professzor felkérésére. Fényképezőgépével felszerelve a Pokémon-sziget felfedezésére indult, hogy megfigyelje a vadon élő zsebszörnyecskéket.

A The Pokémon Company és a Bandai Namco tavaly adta ki a New Pokémon Snapet, ami egy 1999-es játék ötletéhez tért vissza: a pokémonokat természetes környezetükben figyeljük meg, és foglyul ejtő labdák használata helyett csak fényképen visszük őket magunkkal. A Switch Online + Expansion Pack előfizetői június 24-től az eredetit is játszhatják.

A Pokémon Snap Nintendo 64-re jelent meg, és ez volt az a játék, amelyben számtalan pokémont első alkalommal láthattunk 3D-sen elkészítve. Todd Snap bőrébe bújva Oak professzor számára végzünk megfigyelést, és a felfedezendő sziget hét különböző vidékére is ellátogathatunk. Kötött útvonalon, egy sínkocsiban közlekedünk, de ha szemfülesek vagyunk, a ritka pokémonok mellett alternatív útvonalakra is bukkanhatunk.

1.
1.
Kortzed
Nekem ez volt az első Nintendo 64 játékom. Bár jobban örültem volna, ha lefényképezés helyett be lehetett volna fogni őket, de attól még jó kis játék lett. Az eredeti 150 pokémon volt még a király, az újak már hígabb pokémon élményt adnak szerintem. Már csak a Pokemon Puzzle League-t kéne kiadni switchre (ha jól tudom még nem elérhető).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...