Megkeződött az Ikonei Island: An Earthlock Adventure bétatesztje

  • Írta: gorien
  • 2022. június 18.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Animal Crossing és a Stardew Valley ihlette az Ikonei Islandet, amelyben egy csodákkal és veszélyekkel teli, mesés szigetet fedezhetünk fel. A lábunkat már most betehetjük oda egy kéthetes béta erejéig.

A Guerrilla Collective múlt heti műsorának egyik legaranyosabb résztvevője az Ikonei Island: An Earthlock Adventure volt. Amint az alcím is elárulja, ez a Snowcastle Games 2016-os szerepjátéka, az Earthlock: Festival of Magic világában játszódik, és míg annak a folytatását várjuk, új felfedezéseket tehetünk ebben a varázslatos univerzumban.

Az Ikonei Islandben egy szigetet járhatunk majd be: nyersanyagokat gyűjtünk, eszközöket és bázist építünk, túlélünk, illtetve sok titok is vár a megtalálókra. Kalózokkal és szörnyekkel csatázhatunk majd, és összebarátkozhatunk az őshonos állatokkal is, hogy azok különleges képességeit fordítsuk a javunkra.

Tegnap a fejlesztők elindították a játék két héten át tartó, nyílt bétatesztjét, amit még a nyáron egy Steam Early Access is követni fog – akkor pedig többet is elárulnak arról, miféle menetrenddel képzelik el a fejlesztést. Ha elkészül az Ikonei Island, akkor PC mellett PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen is játszható lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...