Napokon belül a Steamet is beveszi a Tiny Tina's Wonderlands

  • Írta: gorien
  • 2022. június 21.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan már nem csak az epicesek kiváltsága lesz PC-n a Tiny Tina's Wonderlands. A steames starttal együtt ráadásul a szezonbérlet következő felvonása is megérkezik.

A Borderlands 3 után a Gearbox Entertainment tett egy kis fantasys kitérőt: elővette Tiny Tina korábban egy DLC-ben bemutatott szerepjátékos hobbiját, és egy teljes játékot kanyarított köré. A Tiny Tina's Wonderlands nem sodródik túl messzire a már jól ismert játékelemektől, de a varázslatok feldobták a harcot, és a szokásos Borderlands-őrületnek is jól állt a D&D-köntös.

A játék eredetileg csak az Epic Game Store-ban volt elérhető PC-n, de június 23-án a Steam kínálatában is elérhető lesz, ahol a 60 dolláros alapkiadásra vagy a 80 dolláros, szezonbérletet is tartalmazó Chaotic Great kiadásra nevezhetünk be. Aki július 7-ig vásárolja meg a Tiny Tina's Wonderlandset, az egy Golden Hero Armor Packet is kap mellé.

A steames start mellé pedig érkezik a szezonbérlet harmadik felvonása is minden platformra. A Molten Mirrorsban Fyodor, a lelkek őrének halálos csapdává alakított erődjébe hatolhatunk be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...