Áttekintő előzetesen a Circus Electrique

  • Írta: gorien
  • 2022. június 22.
  • Videó
Link másolása
A magyar Zen Studios következő játékában egy olyan cirkusz tagjait vezetjük harcba, akik a viktoriánus Londonban kénytelenek szembeszállni a rejtélyes módon rideg gyilkosokká változott lakossággal.

Fél éve ismerhettük meg a Zen Studios következő dobását, a Circus Electrique-et. Ebben a játékban egy alternatív, steampunk Londonba látogatunk, amely a címben nevezett cirkusz aktuális megállója – balszerencséjére, ugyanis egy megmagyarázhatatlan jelenség veszélyes gyilkost csinál a békés polgárokból. A cirkusz tagjai szerencsére nem érintettek, úgyhogy mehetnek megmenteni a várost, de talán az egész világot is.

A Circus Electrique új előzetese felvázolja, mire is számítsunk a játéktól. Aki ismeri a Darkest Dungeon-játékokat, annak nem fog meglepetést okozni a pozicionálásra és morálőrzésre épülő harc, amely során négyfős alakulatokkal szállunk szembe a támadókkal.

Figuráinkat 15 különböző előadó közül válogathatjuk össze (bohócok, artisták, bűvészek és erőemberek is vannak a felhozatalban), de a verekedés mellett a cirkusz ügyeire is figyelnünk kell. Hiába tombol a káosz London utcáin, az előadásokat meg kell tartanunk, hiszen fizetnünk is kell az alkalmazottainknak.

A Circus Electrique megjelenése idén várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switchre, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
Robilluma
#1: Játszottál a Darkest Dungeonnal? Ha igen, unalmasnak találtad?
Mert ez kb ugyanaz lesz a dizájnt és pár apró dolgot kivéve.
Nagyon bejön ez a viktoriánus korabeli steampunk stílus.
Szvsz kjó lesz.
1.
1.
Extol
Uh, hát ez rohadt unalmasnak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...