Az Overwatch 2 teljesen leváltja majd az első részt

  • Írta: szlav
  • 2022. június 23.
  • Hír
Link másolása
Meg vannak számlálva az Overwatch napjai. Az online lövölde igazgatója, Aaron Keller elárulta, hogy a hamarosan érkező Overwatch 2 teljesen felváltja majd az eredeti játékot.

Legutóbb a WarCraft III-nál láttunk hasonlót, és ott nem sült el túl jól a dolog. Aaron Keller, az Overwatch 2 játékigazgatója egy reddites kérdezz-felelek során megerősítette, hogy az október 4-én elstartoló második rész teljesen leváltja és felülírja majd az Overwatch első részét. Természetesen az első rész tartalmai és a loot boxokból halászott kozmetikai jóságok nem vesznek el, az Overwatch 1 beolvasztásával azonban búcsút inthetünk a 6v6-os csapatfelállásnak és az eddig ismert játékklienseknek.

Az átállást természetesen nagyban megsegíti, hogy az Overwatch 2 free-to-play üzleti modellel kerül a piacra. Az ingyenes második résszel a Blizzard akadálymentesen költöztetheti át az első rész teljes játékosbázisát, a nemrég bemutatott új Battle Pass-rendszerrel és a kilenc hetente érkező szezonális újdonságokkal pedig bebiztosíthatják a játék hosszabb távú anyagi sikerét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...